Yerel Basında Bugün (24.08.2012)

Yerel Basında Bugün (24.08.2012)
24.08.2012
493
A+
A-

24.08.2012 Cuma günü yerel gazetelerde öne çıkan haberler.

ADAPAZARI

Hürriyet Gazetesi’nde yayınlanan Metro Turizm haberi Sakaryalılar’ın tedirgin etti

“Metro Turizm kafaları karıştırdı!”

Metro Turizm’in sahibi Galip Özürk’ün bir numaralı sanık olarak yer aldığı iddianamede inanılmaz iddialara yer verildi. Sakaryalılar Evin Metro ile Metro Turizm’in ortak olup olmadığını merak ediyor.

ADAPAZARIAKŞAMHABERLERİ

Vergi Dairesi Başkanı Recep Alp, hurda araçlar için ikinci fırsatın kaçırılmamasını istedi

“Yaşlı araçlara, yeni fırsat”

22 yaş üzeri araçların trafikten düşürtmek isteyenlere yeni imkanlar sunulması ile ilgili Vergi Dairesi Başkanı Recep Alp açıklama yaptı.

ADAPOSTASI

“14 bin yeni öğrenci”

Bu yıl gelecek 14 bin 100 kişi ile Sakarya Üniversitesi’nde (SAÜ) eğitim gören öğrencilerin sayısı 70 bine yaklaştı. Böylece adeta başlı başına bir şehir olan SAÜ; neredeyse 77 bin nüfuslu Bayburt’u yakalamış ve 84 bin nüfuslu Tunceli’ye yaklaşmış oldu.

ANADOLU

İl Genel Meclisi Başkanı Oktay Yıldırım, Meclis MHP Grup Başkanvekili Salih Okutan’ın ‘İl Genel Meclisi Vali’nin vesayeti altına girdi. Vali Meclisi Ciddiye almıyor’ yönündeki sözleri sonrası bir açıklama yaptı

“Yıldırım ‘Kimsenin vesayeti altında değiliz”

İl Genel Meclisi Başkanı Oktay Yıldırım, ‘Meclis kimsenin vesayeti altında değiliz. Ben zaten böyle bir şeyin içerisinde asla yer almam’ dedi.

BİZİMSAKARYA

Şeker-İş Sakarya Şube Başkanı Oğuz Kalay satışı destekliyor

“Sendika bankadan yana”

Doğası gereği işçinin hakkını savunması, ‘özelleştirmeye’ karşı çıkması gereken sendikalar da değişti. Şeker-İş Sendika Şube Başkanı Kalay, Şeker Fabrikası’nın Bank Asya’ya satılması için kırmızı halı serdi. İşçinin hakkını savunduğunu ileri süren Kalay, ‘Bank Asya, fabrikamızı alarak çalıştırmak istiyor, ben bunu destekliyorum. Bizim için patron değil, işçilerin çalışması önemlidir’ dedi.

SAKARYAHALK

“Kader anketi”

AK Parti yönetimi, 2013 sonbaharında yapılması planlanan yerel seçimler için hazırlıklara başlandı. Bu anket belediye başkanlarının kaderini belirleyecek.

YENİGÜN

Şeker-İş Sendikası Başkanı Oğuz Kalay, yine sert çıkış yaptı

“Vekil yalan söylüyor”

AK Parti Milletvekili Ali İhsan Yavuz’un, ‘Şeker Fabrikası’nın sorunları ile ilgili bilgilendirilmedik’ sözünün yalan olduğunu söyleyen Oğuz Kalay, ‘Fabrika yönetimi Ali İhsan Yavuz’a, Hasan Ali Çelik’e ve Şaban Dişli’ye özel brifing verdi’ dedi.

YENİHABER

Milletvekili Recep Yıldırım da Büyükşehir adaylığı için konuştu;

“Hayır demem”

AKP eski Sakarya Milletvekili Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı için ‘Ben bir yarışın içine girmem. Ancak benim ismimde birleşilirse her noktada hizmete hazırım’ şeklinde konuştu.

YENİSAKARYA

“Araplar ilaç olur”

Sakaryalı genç turizmci Murat Çakan, 50 Arap milyonerinin katılacağı toplantıda, her yönüyle yatırama açık olan Sakarya’yı gündeme taşıyacak.

14.08.2012 MA

 
493 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.