Yerel Basında Bugün (24.06.2012)

Yerel Basında Bugün (24.06.2012)
24.06.2012
468
A+
A-

24.06.2012 Pazar günü yerel gazetelerde öne çıkan haberler.

ADAPAZARI

“Kentsel dönüşüm için yıkım başlıyor”

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı 81 ilin valilik ve belediyelerine yazı göndererek ilgili kuruluşlardan riskli alan ve yapıların tespitine başlamalarını istedi. Belediyeler vatandaştan tespit isteyecek.

ADAPOSTASI

500 konutluk proje için çalışmalara başladı.

“Her şeyi düşündük”

Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, ilçede yapımını planladıkları bin 500 konutluk proje için bankalarla kredi görüşmelerine başladıklarını bildirdi.

ANADOLU

“İddia var, belge yok!”

Büyükşehir Belediyesi Yıldız Mahallesi- Çarşı hattında mevcut 3 minibüs hattına ilave edilecek 7 ayrı minibüs hattı için yapılan ihale bitti ama eleştiriler bitmedi.

BİZİMSAKARYA

Hakim ve Savcılar Yüksek Kurulu hatayı gördü.

“Ferizli Adliyesi yerinde kalıyor”

Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu’nun (HSYK) tarafından Sakarya’da bulunan Ferizli Adliyesi hakkında verilen Sakarya Adliyesi ile birleştirilerek kapatılma kararı iptal edildi.

SAKARYAHALK

“Heyet geliyor”

TÜVASAŞ’ ın Ferizli İlçesinde taşınmasıyla ilgili çalışmalar devam ediyor. Ulaştırma Bakanlığı ve TCDD yetkililerinden oluşan bir heyetin önümüzdeki hafta ilimize geleceği ve Ferizli OSB’ de incelemelerde bulunacağı belirtiliyor.

YENİGÜN

Yıkımdan kurtulalım derken sakın bir başka yıkımla karşılaşmayın.

“Simsarlara dikkat edin!”

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafında uygulanacak olan Kentsel Dönüşüm yavaş yavaş hayata geçiyor. Yıkılacak ilk 5 il içinde yer almamız nedeniyle yetkililer, çıkar sağlamak için ortaya çıkacak emlak simsarlarına karşı vatandaşın uyanık olmasını istedi.

YENİHABER

Başbakan için dikilen binlerce TL’lik ağaçlar sararıp soldu.

“Bir haftada kurudu”

Başbakan Erdoğan’ın Sakarya ziyareti öncesi boş alanları ve kötü görüntüyü gizlemek içib cadde kenarlarına dikilen binlerce leylandi ağacı kurudu. On binlerce lira heba oldu.

YENİSAKARYA

“Düğünlerde kiralık takı”

Ekonomik sıkıntı düğünleri de vurdu. Takı almakta zorlanan düğün sahipleri “Ele güne ayıp olmasın” diye kuyumcularda altın kiralamaya başladı.

Büşra Ergün- 24/06/2012


 
468 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.