Yerel Basında Bugün (24.03.2013)

Yerel Basında Bugün (24.03.2013)
24.03.2013
459
A+
A-

24.03.2013 Pazar günü yerel gazetelerde öne çıkan haberler.

ADAPAZARIAKŞAMHABERLERİ

Sakarya Kamu Hastaneleri Birliği genel Sekreteri Dr. Ünal Küçükyılmaz “polikliniklerimizin sayılarını, ameliyathanelerimizin sayılarını, hızlarını artırdık”

“Hızlı bir sağlık sistemi kuruyoruz”

ADAPOSTASI

Ergün: “Uyun görülen il yatırımı alacak”

“Bakan ümit vermedi”

Bilim Sanayi ve Teknoloji bakanı Nihat Ergün, Otomotiv Test Pisti için ümit vemedi. Ergün, çalışmalarının sürdüğünü ve yeterli bulunan ilde projenin hayata geçeceğini söyledi.

BİZİMSAKARYA

Yenidoğan ünitesi 16’dan 34’e çıkartıldı. Erişkin yoğun bakım üniteleri de artırılıyor

“Sağlıkta müjdeli haber”

Kamu Hastaneleri Birliği Sakarya Genel Sekreteri Dr. Ünal Küçükyılmaz yakın gelecekte vatandaşlara daha hızlı ve çok daha konforlu sağlık hizmeti vereceğiz” dedi.

SAKARYAHALK

Küçükyılmaz’dan sevindiren haber

“Yoğun bakım sayıları artacak”

İlimizde önemli derecede eksikliğini hissettiğimiz yoğun bakım üniteleri hakkında açıklama yapan Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Ünal Küçükyılmaz, yoğun bakım ünitelerinin sayıları ile ciddi çalışma olduğunu ve yakın zamanda sayıların artırılacağını söyledi.

YENİGÜN

Partisinin Bölge Eğitim toplantısına katılan Bakan Ergün, henüz yerin belli olmadığını söyledi

“Aman! Fırsat kaçmasın”

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün, otomobil Test Pisti için henüz kararın verilmediğini, nereye yapılacağının kesinlik kazanmadığını, gerekli incelemelerin yapıldığını açıkladı.

YENİHABER

“Yoğun bakıma kademeli çözüm”

Yatak sayısı artacak

Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Ünal Küçükyılmaz, yatak sayısı arttırılan yendoğan yoğun bakım ünitelerinin ardından erişkin yoğun bakım ünitelerindeki eksiklikleri de tamamlanacağını söyledi

YENİSAKARYA

“Sakarya’nın yükü SEAH’ta”

Sağlıkta yeniden yapılanma kapsamında kurulan Kamu Hastaneleri birliği Sakarya Genel Sekreterliği’ne atanan Dr. Ünal Küçükyılmaz, ilimizde en büyük yükü Sakarya Eğitim ve araştırma Hastanesi’nin çektiğini belirterek, poliklinik sayısını artırmakla işe başladıklarını söyledi

24.03.2013 – A.T.

 
459 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.