Yerel Basında Bugün (23.12.2012)

Yerel Basında Bugün (23.12.2012)
23.12.2012
1.047
A+
A-

23.12.2012 Pazar günü yerel gazetelerde öne çıkan haberler.

ADAPAZARIAKŞAMHABERLERİ

Dağ yolunda tipiye yakalanan aile 1 saat sonra kurtarıldı

“Kaba ailesi donmaktan son anda kurtarıldı”

ADAPOSTASI

Emniyet Müdürü Aktaş: Suç liderleri Sakarya’dan çıkardı.

“Mafyatik eğilimin önü kesilmiştir”

Sakarya emniyet Müdürü Mustafa Aktaş, bir dönem örgütlü suç odaklarının yakalan liderlerin bir çoğunun Sakarya’dan çıktığını hatırlatarak ‘Sakarya’da mafyatik bir özenti ve bu eğilimde oluşmuş bir temel var. Ancak bunların önü artık kesilmiştir’ dedi

BİZİMSAKARYA

“Helal olsun komşuya”

Bizde kimsenin sesi soluğu çıkmazken komşu Kocaeli’nde SEDAŞ’ın yaptığı yanına kar kalmıyor. İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan SEDAŞ’la ilgili olarak açtı ağzını yumdu gözünü. Sakarya’da SEDAŞ’ın haksızlıklarına karşı aynı derecede konuşan kimse yok.

SAKARYAHALK

“Bugün açıklıyor”

Büyükşehir Belediyesi bugün saat 11:00’da Elmas Otel’de hizmet toplantısı gerçekleştiriyor. Ak Parti teşkilatına yönelik gerçekleştirilecek olan toplantıda Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, 3,5 yılda gerçekleştirilen hizmetlerin yanı sıra, ilimiz için önemli projenin de detaylarını açıklayacak.

YENİGÜN

Sakarya Üniversitesi Tıp Fakültesi bünyesinde bin 500 dönümlük alan üzerinde yeni hastaneler yapılacak.

“Yenikent’e sağlık dopingi!”

Sakarya Üniversitesi Korucuk Eğitim Araştırma Hastanesinin çevresi tamamen sağlık kompleksi olması için adımlar atıldı. Hastane etrafında Yan Dal Eğitim Merkezleri oluşturulacak, branş hastaneleri kurulacak. Sağlıkta cazibe merkezi parolasıyla yapılan çalışmalarda işte 50 yılın planlanan yatırımları.

 

YENİHABER

“Herkesin polisi kendi vicdanıdır”

İl Emniyet Müdürü Mustafa Aktaş, Sakarya’nın sanılanın aksine güvenli bir şehir olduğunu dile getirerek, herkesin vicdanıyla hareket etmesi durumunda güvenlik sorununun rahatlıkla aşılabileceğini söyledi.

YENİSAKARYA

“Rüya proje gündemde”

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu bugün AK Parti teşkilatına yaptığı hizmetleri anlatacak. Başkan Toçoğlu’nun sosyal medyadan ilimiz için ilk kez açıklayacağını söylediği projenin Sakarya Nehri Rekreasyon Projesi olduğu tahmin ediliyor.

 
1.047 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.