Yerel Basında Bugün (23.07.2012)

23.07.2012

23.07.2012 Pazartesi günü yerel gazetelerde öne çıkan haberler.

ADAPAZARI

Her fırsatta Engin Özkoç’a destek olduklarını söyleyen CHP İl Örgütü meğer Özkoç’un altını oymuş

“CHP İl Örgütü’nün adım adım kulisleri”

CHP İl Başkanı Ecevit Keleş’in örgüt adına yaptığı Engin Özkoç’u destekledikleri ve kıymet verdiklerine dair açıklamaların doğru olmadığı ortaya çıktı. İl yönetimi Özkoç’un seçilmemesi için kulis yapmış.

ADAPAZARIAKŞAMHABERLERİ

Milliyetçi Hareket Partisi Sakarya Milletvekili Münir Kutluata ‘TİGEM yağma ettirilmesin’ dedi

“TİGEM yağma ettirilmesin’

ADAPOSTASI

“Yürek yakan ölüm”

Henüz 3 yaşındaydı. Ailesinin umutları vardı. Kızlarının okul gittiğini, iş sahibi olduğunu göreceklerdi. Ama olmadı. Üzerine televizyon düşen Nadime Fatma, kurtarılamadı.

BİZİMSAKARYA

“Kutluata ne demek istedi”

TİGEM arazisi ihalesiyle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulunan Kutluata’nın sözleri gündeme bomba gibi düştü. ‘Bölücü’ sözünü telaffuz eden Kutluata, ‘TİGEM, bölücü çevrelerin şirketlerine yağma ettirilmemelidir’ dedi.

SAKARYAHALK

Dünkü gazetemizin manşetlerinde yer alan Damacanada tehlike başlıklı haber üzerine SASKİ Genel Müdürü Rüstem Keleş çarpıcı açıklamalarda bulundu

“Damacana almayın”

Dünkü Gazetemizin manşetinden duyurduğumuz, ‘Damacanada Tehlike’ adlı haberlerimize SASKİ Genel Müdürü Rüstem Keleş’ten açıklama geldi. Kendisinin kesinlikle damacanayı kesinlikle eve sokmadığını ifade eden Keleş, ‘ Çeşme suyumuz paketlenmiş sulara göre daha sağlıklı. Vatandaşımız çeşmelerden akan suyu gönül rahatlığıyla içebilir’ dedi.

YENİGÜN

“Akyazı yaşanan iki üzücü olay ile sarsıldı”

Babaannesini kazaen öldürdü. Üzerine televizyon devrilen çocuk öldü.

YENİHABER

“CHP’de ne olacak?”

CHP’de Milletvekili Özkoç ile bazı yöneticiler arasında yaşanan kavga sonrasında Kocaeli Milletvekili Haydar Akar ilimize gönderildi. CHP’deki büyük krizin nasıl çözüleceği merak konusu.

YENİSAKARYA

“CHP ifade verdi”

CHP İl Örgütü ve Sakarya Milletvekili Engin Özkoç arasında yaşanan gerginlikle ilgili disiplin soruşturulması başlatıldı. İl yönetimi ve ilçe başkanlarının dün ifadesi alındı.

23.07.2012 MA