Yerel Basında Bugün (23.03.2012)

Yerel Basında Bugün (23.03.2012)
23.03.2012
440
A+
A-

23.03.2012 Cuma günü yerel gazetelerde öne çıkan haberler.

ADAPAZARI

“Engellilerden siyasi partilere protesto!”

Adapazarı Sakatlar Derneği, Sakarya’da bulunan siyasi parti binalarında engelli merdiveni ve asansörü bulunmamasından dolayı ilginç bir protesto gerçekleştirdi.

ADAPOSTASI

“Faciaya kıl payı”

Serdivan Mobilyacılar Çarşısı’ndaki yangında iki iş yeri kül oldu. Büyük facia ise yangının tiner deposuna ulaşmadan söndürülmesiyle önlendi.

ANADOLU

Sakarya Sivil Toplum Platformu eş başkanlarından kent yöneticilerine Karasu Darıçayırı’na kurulmak istenen çimento fabrikasıyla ilgili soru:

“Çimento fabrikası yararlı mı zararlı mı?”

Sakarya Sivil Toplum Platformu (SASTOP) Eşbaşkanları Avukat Önder Döker ve Yusuf Mahmutoğlu yaptıkları ortak basın açıklamasıyla Karasu Darıçayırı’na kurulmak istenen çimento fabrikası hakkında Sakarya Valiliği ve Büyükşehir Belediyesi başta olmak üzere yetkililerden bilgi istediler.

BİZİMSAKARYA

“Dertdaş SEDAŞ”

Siyasiler, il protokolü ve şehir yöneticileri ile sokaktaki vatandaş ilk kez dert ortağı olduğu SEDAŞ, özelleştiği günden bu yana fatura ödemeleri ve sık uygulanan enerji kesintileriyle vatandaşın ve il protokolünün dert ortağı olurken vatandaş kime dert yanacağını bilemez hale geldi.

SAKARYAHALK

“Karnaval havasında “

22 Mart Dünya Su günü nedeniyle düzenlenen programın ardından Çark Caddesi’nde, müzik eşliğinde yürüyen çocuklar bir anda caddeyi karnaval yerine dödürdü.

YENİGÜN

Çark’ta ki koltuk ve kanepe imalathanesinde yangın çıktı

“Alev alev yandı!”

Serdivan’da Çark Caddesi Hasan Tahsin Sokak’ta, dün sabah iki kardeşe ait koltuk ve kanepe imalathanesinde çıkan yangın kısa süre de büyüyüp alev topuna dönüştü. 7 saat süren yangında büyük oranda maddi hasar meydana geldi.

YENİHABER

40 Milyon liralık HES projesi inşaatında aksaklık yaşandığı iddia ediliyor…

“Santral çöktü mü?”

Sakarya Nehri üzerinde yaptırılan Hidroelektrik Santrali’nin temelinde 17 santimetrelik çökme meydana geldiği ileri sürüldü. Yüklenici firma çökmeye karşı önlem almaya çalışıyor.

YENİSAKARYA

Oyun parkının yanına yığılan borulardan düşen çocuk ölümden dödü

“Suçlu kim?”

Yenikent için yapılacak isale hattının boruları ilköğretim okulu yanındaki parka konuldu. ‘Çocukların üzerine devrilir önlem alın’ dedi ama kimse dikkate almadı. Sonunda korkulan oldu ve 10 yaşındaki Eray Yılmaz oynamak için çıktığı boruların üzerinden düştü.

23/03/2012 MA

 
440 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.