Yerel Basında Bugün (22.09.2012)

Yerel Basında Bugün (22.09.2012)
22.09.2012
389
A+
A-

22.09.2012Cumartesi günü yerel gazetelerde öne çıkan haberler.

ADAPAZARI

“Tecavüz mağdurunun kardeşlerine büyük ayıp!”

Hendek’te tecavüz mağduru 13 yaşındaki Ö.D.’nin ilköğretim öğrencisi 3 kardeşinin, nakledildikleri okula ‘diğer velilerin istemediği’ söylenerek alınmadığı ileri sürüldü. Ailenin şikayeti üzerine soruşturma başlatıldı.

ADAPAZARIAKŞAMHABERLERİ

AK Parti Sakarya il Başkanı Recep Uncuoğlu ve CHP İl Başkanı Ecevit Keleş arasıdna söz düellosu sürüyor

“Başkanların kavgası”

AK Parti Erenler İlçesinde toplanan Danışma Kurulu’nda AK Parti İl Başkanı Recep Uncuoğlu, Ana Muhalefet Partisini eleştirisi ile başlayan karşılıklı söz düellosu sürüyor.

ADAPOSTASI

“Bardağı taşırdı canından oldu”

Evine restoranda tanıştığı oryantal kadını götüren 31 yaşındaki A.Ç., tartıştığı eşi, 27 yaşındaki S.Ç. tarafından bıçaklanarak öldürüldü. Olayın ardından genç kadın gözaltına alındı.

BİZİMSAKARYA

“Başkanların düellosu”

AKP İl Başkanı Recep Uncuoğlu ve CHP İl Başkanı Ecevit Keleş’in basın yolu ile birbirine cevap vermeleri adeta düelloya dönüştü. İktidarın ve muhalefetin iddialara yönelik jet cevapları siyaseti yeniden ısındırdı.

SAKARYAHALK

“Okul kapısından döndüler”

“Hendek İlçesi’nde tecavüz mağduru 13 yaşındaki Ö.D.’nin ilköğretim öğrencisi 3 kardeşinin, nakledildikleri okula ‘diğer velilerin istemediği’ söylenerek alınmadığı ileri sürüldü Ailenin şikayeti üzerine soruşturma başlatıldı.

YENİGÜN

Bankalarda altın toplamaya başlayınca olan oldu

“Altın uçtu!”

Geçen yıl yaptığı çıkış ile yatırımcıların gözdesi haline gelen ve sonrasında ise yaşadığı düşüş ile uzun süre gramı 90 lira civarında olan altın, yeniden hızlı bir yükselişe geçti. Hal böyle olunca da altın, yeni yatırımcının gözdesi haline geldi.

YENİHABER

Ders saatlerindeki sorum servisçileri de isyan ettirdi

“Okul yolu çile doldu ”

Bu yıl okullarda derse giriş-çıkış saatlerinde yaşanan karmaşa veliler ve öğrenciler kadar servisçileri de perişan etti. Özellikle ilkokul ve ortaokullarda yaşanan sorunun çözülmemesi durumunda servis maliyetinin artması ve velilere ek yük gelmesi gündemde.

YENİSAKARYA

“İstifa polemiği”

AK Parti İl Başkanı Recep Uncuoğlu, kendisini istifaya davet eden CHP İl Başkanı Ecevit Keleş’e, ağır dille yanıt verdi.

 
389 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.