Yerel Basında Bugün (22.04.2013)

Yerel Basında Bugün (22.04.2013)
22.04.2013
435
A+
A-

22.04.2013 Pazartesi günü yerel gazetelerde öne çıkan haberler.

ADAPAZARIAKŞAMHABERLERİ

Üreme döneminde olan tüm sazangil balıkların avlanması 15 Mart’tan 15 Haziran’a kadar yasak

“Akgöl’den ağ fışkırdı”

Hafta sonu sabaha karşı saat 16:30 sıralarında Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü, Jandarma ve Amatör Balıkçılar Derneği ortaklaşa Gölkent Beldesi’nde bulunan Akgöl de kaçak balık avcılarına yönelik motorlu tekneler ile operasyon düzenlediler.

ADAPOSTASI

Yavuz AK Parti’nin Yeni Türkiye sürecinde ki şehircilik hamlesini anlattı;

“Estetik şehirler inşa edeceğiz”

AK Parti Milletvekili Ali İhsan Yavuz, 2023 hedefleri arasında yer alan şehirleşme ile artık daha düzgün şehirler inşa edeceklerini belirtirken, “Artık beklentilerimiz arttı. Belediye başkanlarından memnunuz. Ancak yeni dönemde düzgün şehirleşme bize vecibedir” dedi.

BİZİMSAKARYA

Şehrimizdeki bazı programlı gazino ve restoranlarda olaysız gün geçmiyor

“Gazinolarda her gün olay!”

Şehir Merkezi dışında, özellikle Sapanca ve çevresinde oryantal ve şarkıcılarla program yapan gazino ve restoranlarda meydan gelen olaylar sıklaştı. Vatandaşlar, bu işyerlerinin daha sıkı denetime tabi tutulmasını istiyor.

SAKARYAHALK

İkisi de akademisyen, ikisi de çevreci…

“Hangisi doğru?”

SAÜ’lü öğretim Görevlisi Yrd. Doç. Dr. Mahnaz Gümrükçüoğlu, Doğalgaz Çevrim Santrali’nin su buharı salarak ısı adası oluşturduğunu ve doğal denge ile tarıma zarar verdiğini ifade ederken, İTÜ’ü Doç. Dr. Alper Ünsal ise tam tersini ifade ederek, ısı artışına sebep olmayacağını bilimsel olarak kanıtladığını iddia etti

YENİGÜN

SATSO’da, üye listelerine sadece 35 kişi itiraz etti

“Zor seçim!”

SATSO’da askıya çıkan üye listelerine beklendiği kadar itiraz yapılmayınca, meclis üye sayısının 90’dan 85’e inme kesinleşti. Meclis üyeliği düşerken, komite sayısının ise 32’den 34’e çıkması, seçimi daha da zor hale getirdi.

YENİHABER

SEDAŞ İcra Başkanı Bekir Sami Güven asla kapıdan tahsilat yapmadıklarını söyledi

“Sedaş aboneyi uyardı”

SEDAŞ gözlerine kestirdikleri yaşlı kişileri ‘SEDAŞ’tan geliyoruz’ diyerek dolandırmak isteyen ve onların paralarını gasp etmeye çalışan soygunculara karşı tüm vatandaşları uyardı.

YENİSAKARYA

“Tahriklere kapılmayın”

Milletvekili Ayhan Sefer Üstün, önümüzdeki ay ilimize gelecek olan Akil insanlar heyetinin en iyi şekilde karşılanmasını isteyerek, “Aksi bir tutum sergileyenler adalet önünde yaptıklarının hesabını verir” dedi.

22.04.2013- A.T

 
435 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.