Yerel Basında Bugün (22 Aralık 2017)

Yerel Basında Bugün (22 Aralık 2017)
22.12.2017
653
A+
A-

ADAPAZARI AKŞAM HABERLERİ

GÜÇLÜ OLMALIYIZ !

Vali İrfan Balkanlıoğlu, “Bu memlekette tutunabilmek için çok güçlü olmamız lazım. Güçlü olmak için de; milli harp sanayimizi kurmamız ve çok güçlü bir orduya sahip olmamız gerekiyor” dedi.

ADAPOSTASI

BAKANLIK AÇILIŞ

SAÜ Teknokent içindeki Yeni Kuluçka Binasının açılışı Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü’nün katılımıyla gerçekleştirildi. Bakan Özlü, “Kuluçka merkezlerinde bilgi üretiyoruz, bilim teknoloji, katma değer üretiyoruz” dedi.

BİZİM SAKARYA 

PAMUKOVA GERİLİYOR !

İlçede faaliyet gösteren katı atık tesisinden sızan kokular en sonunda tesis çalışanı 300 işçiyle, Pamukovalı vatandaşları karşı karşıya getirdi.  işçiler, ilçe halkına, “Ekmeğimizle oynamayın” tepkisi gösterdi.

 

 

SAKARYA HALK

NEREDEN NEREYE

SATSO bütçe yemeğinde konuşan Vali Balkanlıoğlu, “Geçmişte ihracatımız 300-500 milyon dolardı. Az bir toprak parçasına sahip Kore bile 70-80 milyar civarında ihracat yapıyor diye onlara özenirdik. Ancak çok şükür kısa bir sürede ihracatımız 160-170 milyar dolara çıktı” dedi.

 

YENİHABER

SAÜ TIP’IN GURURU

Tıp Fakültesi’nden bu yıl mezun olan Dr. Muhammed Çayır, güz dönemi Tıpta Uzmanlık Sınavı’nda Türkiye 12. si oldu. Daha yeni kurulmasına rağmen büyük başarılara imza atan fakültede sevinç var.

 

 
653 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.