Yerel Basında Bugün (21.11.2013)

Yerel Basında Bugün (21.11.2013)
21.11.2013
775
A+
A-

21.11.2013 Perşembe günü yerel gazetelerde öne çıkan haberler.

ADAPAZARIAKŞAMHABERLERİ

Ak Parti Sapanca İlçe Eski Başkanı Selami Öztürk gündem yaratacak iddiada bulundu

“İbrahim Uslu, aday gösterilmeyecek”

Ak Parti Sapanca İlçe eski Başkanı Selami Öztürk büyük iddiada bulundu. İlçe Belediye Başkanı İbrahim Uslu’nun 3’ncü dönem için aday gösterilmeyeceğini söyledi.

ADAPOSTASI

“Adliye taşınıyor”

Deprem sonrası Camili’ye taşınan adliye yeniden merkeze dönüyor. Yeni Adalet Sarayı’nın Bölge Adliye Binası’nın yakında bir yere taşınabileceği gibi Serdivan’a da gitmesi gündemde.

BİZİMSAKARYA

Son 6 ayda 590 kişinin baba maaşı alabilmek için boşandığı ortaya çıktı

“Hileli boşanma furyası!”

SGK İl Müdürü Nurten Canbasoğlu, ‘Alo 170’ hattına yapılan ihbarlar sonucu, ölen babasının maaşını alabilmek için anlaşmalı boşananların maaşlarının kesildiğini söyledi.

SAKARYAHALK

“Adil değil”

Dershanelerin kapatılması konusu gündemdeki yerini korurken, Tuna Tan Tesisleri’nde bir araya gelen dershane birlikleri, hükümeti eğitim konusunda sert şekilde eleştirdi.

YENİGÜN

Sakarya’daki dershaneciler, dün bir araya gelerek açıklama yaptı

“Haklar yok sayılıyor”

Özel Dershaneler Birliği Derneği (ÖZ-DE-BİR) Sakarya Şube Başkanı Yavuz Müftüoğlu, tüm dershaneciler ile birlikte yaptığı açıklamada, ‘Dershaneler öncelikle eğitim sisteminin eksiklerini gideren ve eğitime destek olan kurumlar olarak görülmelidir’ dedi.

YENİHABER

“Haklarımız yok sayılıyor”

Dershane sahipleri, dershanelerin haksız kazanç sağlayan kurumlar gibi gösterilmeye çalışıldığını belirterek, anayasal hakları olan girişim özgürlüğünün ellerinden alınmak istendiğini ifade ettiler.

YENİSAKARYA

Dershane sahiplerinden ortak açıklama:

“Sağduyuya davet”

Dershanelerin kapatılmasına Sakarya’daki dershanecilerden ortak tepki geldi. Yavuz Müftüoğlu, ‘Biz umudumuzu hala koruyoruz. Hükümetimizin sağduyulu davranarak bu konuda gerekeni yapacağına inanıyoruz’ dedi.

21.11.2013 MA

 
775 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.