Yerel Basında Bugün (21.10.2012)

Yerel Basında Bugün (21.10.2012)
21.10.2012
1.117
A+
A-

21.10.2012 Pazar günü yerel gazetelerde öne çıkan haberler.

ADAPAZARI

“Engin Özkoç’tan taş ocağı soru önergesi”

Engin Özkoç, yanıtlaması talebiyle Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar’a verdiği soru önergesinde, taş ocağının çevreye vereceği zararın insani ve ekonomik maliyetini sordu.

ADAPAZARIAKŞAMHABERLERİ

Kurban Bayramı heyecanı tüm aileleri sararken, alış-veriş yapmak isteyenler çarşı pazarı doldurdu

“Alış-veriş maratonu başladı”

ADAPOSTASI

“Anneye son veda”

Evinde başından vurulmuş halde bulunan Neslihan Çelik’in (32) cenazesi, yakınları tarafından İstanbul Adli Tıp Kurumu’ndan alınarak Çarşı Camisi’ne getirildi. Çelik’in yakınları burada taziyeleri kabul etti. Genç kadının cenazesi, namazın ardından Elperek Yukarı Mezarlığı’nda defnedildi.

BİZİMSAKARYA

“Katlı Pazar icralık oldu”

Şehrin en hareketli bölgelerinden biri olan Katlı Pazar yerinde 39 dükkan icra yoluyla satışa çıkarıldı. Satışa çıkarılan dükkanların muhammen bedelleri 20 bin lira ile 42 bin lira arasında değişiyor.

SAKARYAHALK

“İşbirliğini pekiştirmeliyiz”

TÜMSİAD üyeleri ile bir araya gelen Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, burada yaptığı konuşmasında ‘Şehrimizin gelişmesi için aynı ortak noktada, hep birlikte çalışarak bu çevrede iş birliğini pekiştirmemiz gerekir’ dedi.

YENİGÜN

Sakarya’daki ilk rezerv alını olarak Yuvalıdere’deki 2-B arazileri belirlendi

“Kentsel piyango”

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, ‘Kentsel Dönüşüm Projesi’ kapsamında yeni yerleşim alanları yaratmak için harekete geçti.

YENİHABER

Yılların sorununda top şimdi Valilik’te

“Kalıcı işyerleri proje bekliyor”

Yenikent’te 13 yıldır atıl vaziyette bekleyen 1200 kalıcı işyerinin Hazine’ye devredildikten sonra okul veya yurda dönüştürülmesi için proje bekleniyor.

YENİSAKARYA

“Az konuşun çok iş yapın”

Büyükşehir Meclisi’nin MHP’li Grup Başkanvekili Metin Ökden, AK Parti İl Başkanı Recep Uncuoğlu’nun muhalefeti eleştirisine, ‘Laf cambazlığını bırakın. 20 yıldır yönetmeye çalıştığınız şehri yaşanır bir yer yapmaya çalışın. Az konuşun çok iş yapın’ dedi.

 
1.117 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.