Yerel Basında Bugün (20.09.2012)

Yerel Basında Bugün (20.09.2012)
20.09.2012
627
A+
A-

20.09.2012 Perşembe günü yerel gazetelerde öne çıkan haberler.

ADAPAZARI

SAÜ rektörü Muzaffer Elmas: Branş hastaneleri proje çalışmalarına başladık

“Sakarya’ya yeni ihtisas hastaneleri geliyor!”

Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas öğrencilerini bu yıl ilk kez Sakarya’ya getiren Tıp Fakültesi ve yeni kurulacak olan fakülteler ile ilgili açıklama yaptı.

ADAPAZARIAKŞAMHABERLERİ

Sağlıkta bütün branşları barındıracak İhtisas Hastanesi yapılması için proje hazırlama çalışmalarına başlandı

“İlimize yeni ihtisas hastaneleri müjdesi”

Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas, Sakarya’da kurulacak olan ihtisas ve dal hastaneleri için onay aldıklarını ve projelendirmelere başladıklarını ifade ederek, ‘Kalp, damar, onkoloji, çocuk, fizik tedavi gibi özel branş hastaneleri için planlamalara başladık’ dedi.

ADAPOSTASI

“2 ölü, 1 yaralı”

Hendek Çamlıca’da bir kişi, imam nikâhlı kardeşinden ayrılmak isteyen şahıs ile babasını öldürdü. Olayda bir kişide yaralandı.

BİZİMSAKARYA

Rektör Elmas, sağlık alnında Sakarya’ya müjde verirken, kurulacak olan yeni fakülteleri açıkladı

“SAÜ sağlıkta çağ atladı”

Tıp fakültesi öğrencilerinin ilimizde eğitime başlamalarının ardından SAÜ rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas’dan bir müjde daha geldi. Elmas ilimizde kalp, damar, onkoloji, çocuk, fizik tedavi gibi özel branş hastanelerinin kurulması için onay aldıklarını açıkladı.

SAKARYAHALK

“Yürek yakan hata”

Muş karayolunun 16. kilometresindeki Kardeşler köyü yakınında pusu kuran PKK’lıların silahsız askerleri taşıyan konvoya roketatarla saldırması sonucu yaralanan askerlerden biri olan Sakaryalı Erol Can’ın dün sabah saatlerinde ismi şehitler listesinde yer aldı. Bir anda yürekleri yakan haber daha sonra düzeltilerek, yanlışlık olduğu ve askerlerimizin sağlık durmunun iyi olduğu bildirildi.

YENİGÜN

Kız kardeşinden boşanmak isteyen eniştesi ile babasını öldürdü

“Hendek’te cinayet”

Hendek Çamlıca Beldesi’nde, kız kardeşinden boşanmak isteyen berber eniştesi ve babası ile kahvehane önünde tartışan A.D. tabancasını çekip kurşun yağdırdı. Kurşunlara hedef olan baba-oğul ölürken, araya giren bir kişide yaralandı.

YENİHABER

ÖSYM, yeterli okul olmadığı için KPSS’cileri İstanbul’a göndermiş

“Skandal yanıt”

Son yıllarda skandallar merkezi haline gelen ÖSYM bir skandala daha imza attı; 4573 Sakaryalının KPSS’ye İstanbul’da girmesine ‘Sakarya’da yeterli okul olmamasını’ gerekçe gösterdi.

YENİSAKARYA

“Gazi yürek dağladı”

Bingöl- Muş karayolundaki terörist saldırıda yaralanan Sakaryalı gazi Erol Can, ziyarete gelen Erzurum Valisi’ne ‘Şehit düşersem aileme sahip çıkın’ diye vasiyette bulundu.

20.09.2012 MA

 
627 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.