Yerel Basında Bugün (20.05.2012)

Yerel Basında Bugün (20.05.2012)
20.05.2012
492
A+
A-

20.05.2012 Pazar günü yerel gazetelerde öne çıkan haberler.

ADAPAZARI

“19 Mayıs kutlamalarında istiklal marşı krizi çıktı!”

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nın 93. Yıl dönümü Sakarya’da coşkuyla kutladı. Stadyumdaki etkinliklerde İstiklal Marşı okumamasına ve saygı duruşunda bulunulmamasına tepki gösteren CHP Milletvekili Engin Özkoç, stadyumu terk etti.

ADAPOSTASI

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamalarına İstiklal Marşı krizi gölge düşürdü

“Hiç yakışmadı”

Sakarya Atatürk Stadyumu’nda yapılan 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamalarını sönük bir havada gerçekleştirdi. Yeni düzenleme gereği öğrenciler kutlamalara katılmazken İstiklal Marşı okunmaması da büyük tepki çekti.

ANADOLU

“19 Mayıs kutlamalarında istiklal marşı krizi”

Sakarya Atatürk Stadyumu’nda yapılan kutlamalarda İstiklal Marşı’nın okunmaması ve saygı duruşunda bulunulmaması üzerine CHP Sakarya Milletvekili Engin Özkoç ve İl Başkanı Ecevit Keleş stadyumu terk etti.

BİZİMSAKARYA

“19 Mayıs’a yakışmadı”

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Atatürk Stadı’nda düzenlenen törenle kutlandı. Kent Meydanı Atatürk Anıtı’na çelenk konulması sırasında yaşanılan kriz ise bayram sevincine gölge düşürdü.

SAKARYAHALK

“93 yıllık coşku”

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı, tüm Türkiye’de, olduğu gibi İlimizde de coşkulu törenlerle kutlandı. 19 Mayıs kutlamaları, ilk kez Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edildi.

YENİGÜN

“Doğu kıymete bindi”

Yıllardır yatırım fakiri olduğu için adeta kaderine terk edilen şehrin doğusu Yağcılar Mahallesi, Eski Garaj Mevkii’nde yapılan Kaymakamlık binası inşaatı piyasaya hareketlilik getirdi.

YENİHABER

19 Mayıs Gençlik Bayramı kutlamalarına bu yıl tatsızlıklar damga vurdu

“Coşku yok kriz var”

Her yıl coşkuyla kutlanan 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı, bu sene yeni düzenlemeler nedeniyle krizlere yol açtı. Statta İstiklal Marşı okunmaması tepki çekti.

YENİSAKARYA

3 Saatlik yağmur Sakarya’yı teslim aldı

“Kapalıyız”

Su altında kalan Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Merkez Kampusu’nda acil servis dün hizmet dışı kaldı.

 
492 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.