Yerel Basında Bugün (20.04.2012)

Yerel Basında Bugün (20.04.2012)
20.04.2012
537
A+
A-

20.04.2012 Cuma günü yerel gazetelerde öne çıkan haberler.

ADAPAZARI

Rahmetli karım hasta yatıyordu zorla kaldırarak yatağın altında bile arama yaptılar

“Çocuklar gözaltına alınmış!”

Eski Sakarya Jandarma Alay Komutanı Albay Yüksel Sönmez’in görev süresi içinde Kur!an kursuna 3 kez baskın yaptırdığı bu baskınlarda 35 çocuk ve 1 görevliyi gözaltına alarak fişlediği ortaya çıktı.

ADAPOSTASI

14 yaşındaki lise öğrencisi, bir süredir aşk yaşadığı öğretmeniyle kaçtı

“Öğretmene bak”

Duyanları şaşkına çeviren olay; küçük kızın tedavi olmak amacıyla geldiği hastanede, güvenlik kameraları tarafından öğretmenin arabasına binerken görülmesiyle ortaya çıktı.

ANADOLU

“Bekircan’dan kayıp kaçak itirafı”

İl Koordinasyon Kurulu Toplantısında konuşan SEDAŞ Satış Direktörü Yunus Bekircan, kayıp kaçak bedelinin artık faturada gösterilmediğini ifade ederek, bedelin tahsiline devam edileceğini söyledi.

BİZİMSAKARYA

Vali Mustafa Büyük’ten olaya el koyması talep edildi

“Olacak iş değil”

Çaltıcak Gölü’nde bir şirkete torf madeni işletme ruhsatının yasalara uygun verilmediği kanıtlandı. Çaltıcak Gölü’nün sonunu getireceği iddia edilen işletmenin faaliyetlerini durdurularak ruhsatının da iptal edilmesi istendi.

SAKARYAHALK

“2B arazileri satılıyor”

Uzun zamandır beklenen, kamuoyunda 2B olarak adlandırılan yasa tasarısı, Meclis Genel Kurulu’ndan geçerek yasalaştı. 29 bin hektar 2B arazisi olan Sakarya 2B arazisi oranı olarak Türkiye’de 5. Sırada yer alıyor.

YENİGÜN

Vali Büyük, İl Koordinasyon Kurulu’nda SEDAŞ’ın dikkatini çekti

“Sorun olmasın”

Vali Mustafa Büyük, SEDAŞ’ın kayıp-kaçak bedellerinde haksız bir uygulama yaptığını söylerken, sokak aydınlatma lambalarının da kısmen söndürülecek olmasının asayiş yönünden sorun yaratacağını belirtti.

YENİHABER

Sokak lambalarıyla ilgili TEDAŞ’ın hazırladığı raporun faturası ağır oldu

“SEDAŞ’a büyük ceza”

Hazine Müsteşarlığı, sokak lambaları ve diğer aydınlatma sistemlerinde fazla ölçüm ve kusur tespit eden TEDAŞ raporundan hareketle SEDAŞ’a 50 milyon TL’lik ceza kesti.

YENİSAKARYA

Kayıp kaçak bedelinden köylerdeki genel aydınlatmaya kadar vatandaşın hakkını aradı

“İyi ki Vali var”

Vali Mustafa Büyük, kayıp kaçak bedeli konusunda ‘Mahkemeye giden kazanıyor’ diyen SEDAŞ satış Direktörü Yunus Bekircan’a ‘Genel kabul oluşmuşsa insanların mahkemeye gitmesini istemek zulümdür’ diyerek çıkıştı.

20.04.2012 MA


537 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.