Yerel Basında Bugün (20 Ekim 2011)

Yerel Basında Bugün (20 Ekim 2011)
20.10.2011
972
A+
A-

20 Ekim 2011 Perşembe günü yerel gazetelerde öne çıkan haberler.

 

ADAPAZARI

 

“Hakkari’de hain saldırı 24 Evladımız şehit oldu”

 

Hakkari’nin Çukurca ve Yüksekova ilçelerinde teröristler gece saatlerinde sekiz ayrı asker ve polis noktasına saldırı gerçekleştirdi. 24 güvenlik görevlisi şehit düştü. 18 güvenlik görevlisi de yaralandı.

 

ADAPOSTASI

 

“Türkiye şehitlerine ağlıyor”

 

Bir şehit düşer toprağa kanı akar karışır… Ataları, ‘hoş geldin’ derler, yiğidim hoş geldin. Canlarımızı kurban ettiğimiz toprağa bak cennetin kapısı senin için açıldı. Annen ağlayacak, üzülme o da biliyor cennete geldiğini… Sadece senden ayrılmak acısı yakıyor anacığının yüreğini. Sen geç yiğidim, biz bekleriz burada senin gibi seve seve canını verecek binlerceeeeeee yiğidi.’

 

ANADOLU

 

“Şehitler Ölmez”

 

Hakkari Çukurca’da düzenlenen hain  saldırıda terhisine 120 gün kala şehit olan Piyade Çavuş Birol Elmas’ın memleketi Sakarya’da baba ocağına ateş düştü.

 

 

 

BİZİMSAKARYA

 

Hakkari’de teröristlerle çıkan çatışmada 1’i Sakaryalı 24 asker şehit oldu

 

“İçimiz Acıyor”

 

Hakkari’nin Çukurca İlçesi merkezindeki güvenlik birimlerine saldırı düzenleyen PKK ile asker  arasında çıkan çatışmada 24 asker şehit olurken 18 asker de yaralandı.

 

SAKARYAHALK

 

Terör saldırısında şehit olan 24 askerden biri Sakaryalı

 

“Ciğerimiz yanıyor”

 

Hakkari Çukurca’da teröristler tarafından düzenlenen saldırı 24 asker şehit oldu, 18 asker de yaralandı. Şehit olan askerlerden birinin Sakaryalı olması ise, şehirdeki üzüntüyü iki kat artırdı. Öte yandan tüm kesimlerden, terörü lanetleyen açıklamalar geldi.

 

SAKARYA  YENİGÜN

 

Hainler gece yarısı 7 ayrı noktada eş zamanlı saldırı düzenlediler

 

“İçimize ateş düştü!”

 

Terör Örgütü PKK’nın, Irak sınırındaki Hakkari’nin Çukurca İlçesi’nde düzenlediği saldırıda, 24 askerimizin şehit olması ve 22 askerimizin de yaralanması, içimizi bir ateş gibi yaktı.

 

SAKARYA YENİHABER

 

“Vatan için şehit ama: 1 aydır evinde elektrik kesikti”

 

Sakarya, Piyade Çavuş Birol Elmas’a ağlıyor. Hakkari’de şehit düşen Birol Elmas, vatan için kahramanca savaşırken, Karakamış Mahallesi’ndeki evinde bir aydır elektrikler kesikti.

 

YENİ SAKARYA

 

“Kan ağlıyoruz”

 

Sakarya 122’inci şehidini verdi. Adapazarı Birol Elmas, Hakkari’deki hain saldırıda 23 arkadaşıyla birlikte şehit düştü.

 

 

 

 
972 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.