Yerel Basında Bugün (19.11.2012)

Yerel Basında Bugün (19.11.2012)
19.11.2012
440
A+
A-

19.11.2012 Pazartesi günü yerel gazetelerde öne çıkan haberler.

ADAPAZARIAKŞAMHABERLERİ

Köy olan yerlerin mahalleye dönüşmesi ile tedirgin olan vatandaşlara ‘Tarım Alanları İmara Açılmayacak’ sözü

“Alemdar’dan köylüye söz”

ADAPOSTASI

“Akyazı’da can pazarı”

Akyazı’da önceki gece can pazarı yaşandı. Elektrik direğine çarpan otomobilde bulunan 2 kişi hayatını kaybederken, 2 kişi ise ağır yaralandı.

BİZİMSAKARYA

“Hangarlardan kurtuluyoruz”

Vali Mustafa Büyük tarafından tam donanımlı bir fuar merkezi için çalışma başlatılması için iş adamlarını memnun etti. Hangarlarda yapılan fuar organizasyonları projenin destek bulması halinde sona erecek.

SAKARYAHALK

“Sınırları şimdiden aştı”

Önümüzdeki yerel seçimlerle birlikte hizmet sınırı tüm il genelini kapsayacak olan Büyükşehir Belediyesi şimdiden il geneline hizmet götürüyor. Daha önce hizmet sınırı içinde olmamasına rağmen Alifuatpaşa ve Kaynarca’da içme suyu projeleri yapan Büyükşehir Belediyesi şimdi de Yeşilyurt’un içme suyu sorununu çözüyor.

YENİGÜN

CHP İl Başkanı Okulu gezdi diye, idarecilere ceza verilmiş

“Bu kadarına pes!”

Adapazarı Karadere Köyü’nde, 10 yıl önce yapılan ve taşımalı sistem ile eğitim veren okul binasında her gün bir sorun yaşanırken, bu sorunları çözmesi gereken Milli Eğitim ise okul idarecilerine ceza uyguladı.

YENİHABER

Büyükşehir’in çalışmalarını eleştiren SP’li Yıldırım’dan raylı sistem tepkisi:

“Belediye hafif kalıyor”

Saadet Partisi (SP) İl Başkanı Eyüp Yıldırım, Büyükşehir Belediyesi’ni sert şekilde eleştirdi. Yıldırım ‘Rayın üstüne 3 tane durak koymak hafif raylı sistem projesi ise belediye ciddi anlamda hafif kalıyor demektir’ dedi.

YENİSAKARYA

“Sakarya yine geri planda”

Aile içindeki şiddetin önüne geçmek ve şiddet gören kadınların korunmasını amaçlayan Şiddet Önleme ve İzleme Merkezi Projesi’nde (ŞÖNİM) Sakarya’nın ismi yok.

19.11.2012 MA

 
440 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.