Yerel Basında Bugün (19.08.2012)

Yerel Basında Bugün (19.08.2012)
19.08.2012
472
A+
A-

19.08.2012 Pazar günü yerel gazetelerde öne çıkan haberler.

ADAPAZARI

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, 2012’de yapılan hizmetleri ve Ramazan Bayramı sonrası hataya geçirilecek projeleri Adapazarı Gazetesi’ne değerlendirdi

“Sakarya dört koldan yeniden inşa ediliyor!”

Sakarya’nın her geçen gün geliştiğinin altını çizen Başkan Toçoğlu, ‘Bayram sonrasında birçok yeni projeyi hayata geçireceğiz. Bu hizmetlerimizle Sakarya’yı geleceğe hazırlıyoruz’.

ADAPAZARIAKŞAMHABERLERİ

Bugün kutlayacağımız Ramazan Bayramı dolayısıyla Sakarya Valisi Mustafa Büyük’den vatandaşlara bayram mesajı

“Bayramı, kardeşlik duygusu ile kutlayalım”

ADAPOSTASI

“Hizmet çıtası her geçen gün yükselecek”

2012 yılına hızlı bir giriş yapan ve ‘Asıl film, şimdi başlıyor’ diyerek, iddiasını ortaya koyan Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu: ‘Hizmet çıtasını her geçen gün daha da yükseğe taşıyarak, geleceğin Sakarya’sını kuruyoruz’ dedi.

ANADOLU

“Esnaf SESOB binasını satışa çıkardı”

Sakarya Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği (SESOB) tarafından Yargıtay 13’ncü Hukuk Dairesi’ne götürdüğü katlı Pazar’da ki dükkan satışlarıyla ilgili temyiz davasını kaybetmişti. Yargı kararına rağmen esnafın parasının üzerine yatan SESOB’un Tığcılar Mahallesinde bulunan hizmet binası icra yoluyla satışa çıkarıldı.

BİZİMSAKARYA

“Bayram vız geldi”

Bayrama iki gün kala SEDAŞ, fatura son ödeme tarihleri gelen vatandaşlara kesim evrakları yolladı. Bayramda elektriğinin kesilmesi korkusu yaşayan vatandaş ise SEDAŞ’a tepkili…

SAKARYAHALK

“Başkan Toçoğlu’ndan Yenikent’e ulaşım müjdesi”

Gazetemize özel açıklamalarda bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu yeni alınan araçlarla Yenikent’in ulaşım sorunlarını büyük ölçüde çözdüklerini, Yenikent-Şehir Merkezi arasında raylı sistem için çalışmaların tüm hızıyla sürdüğünü ve birkaç alternatif üzerinde durduklarını belirtti.

YENİGÜN

AK Parti Sakarya Milletvekili Çelik, adres olarak Yenikent’i gösterdi

“2. üniversiteye yeşil ışık”

Çelik, Sakarya Üniversitesi’nin öğrenci kapasitesinin şartları zorladığını belirterek, 2. Bir üniversitenin şart olduğunu belirtti.

YENİHABER

“Vekillik bitince dernek kurarım”

Tüzük gereği yeniden aday olamayacak olan Milletvekili Ayhan Sefer Üstün, çevre konusuna eğilebileceğini söyleyerek, ‘Toplumsal ve sosyal projelerde yer alarak insanlara hizmetimi sürdürebilirim’ dedi.

YENİSAKARYA

En yetkili isim, Darıçayırı’ndaki tehlikeye işaret etti

“Çimento gerçeği”

Sakarya Valisi Mustafa Büyük, Sakarya kamuoyunu yıllardır meşgul eden çimento fabrikasıyla ilgili acı gerçeği gözler önüne serdi: ‘5 fabrika kadar zararı olacak ama bu konu bizim yetkimizi aşıyor’.

 
472 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.