Yerel Basında Bugün (19.07.2012)

Yerel Basında Bugün (19.07.2012)
19.07.2012
497
A+
A-

19.07.2012 Perşembe günü yerel gazetelerde öne çıkan haberler.

ADAPAZARI

“Eğitim Araştırmada büyük skandal!”

Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde göz servisi çalışanları ile optik firması çalışanları köylere gidip muayene yaptılar. Olayla ilgili idari soruşturma başlatıldı.

ADAPOSTASI

Hayvancılık sektörünün masaya yatırıldığı toplantıda, tartışmalar yaşandı

“Üreticiler isyanda!”

İlimizde düzenlenen ‘Hayvancılık Sektörü Mevcut Durum ve Gelecek Vizyonu’ toplantısında yurtdışından hayvan ithalatının süreci belirtilirken, üreticilerle Başkan Yardımcısı Arzu, tartıştı.

BİZİMSAKARYA

Tarımda refah seviyesinin yükseldiğini söyleyen Bakan Yardımcısına üretici fena bozuldu

“Bakan Yardımcısına patladılar”

Hayvancılık sektörünün mevcut durumu ve geleceğinin ele alındığı toplantıya katılan Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakan Yardımcısı Kutbettin Arzu, tarım ve hayvancılık sektörünün şaha kalktığını söyleyince hayvan üreticileri tarafından protesto edildi.

SAKARYAHALK

“Jet imamlara uyarı”

Müftülük binasında Ramazan ayı öncesi bir değerlendirme toplantısı yapan il Müftüsü İlyas Serenli teravih namazlarının huşu içinde kılınması gerektiğini belirterek jet imamları uyardı. Müftü Serenli, ‘Namazın bir şekli var. Kurallara uymayanlar hakkında gerekli işlemleri yapacağız’ dedi. Müftü Serenli sadece jet imamları uyarmakla kalmadı. Son yıllarda adeta gösterişe dönen lüks iftar sofralarını da eleştiren Serenli, ‘İftar sofralarında fakirler olmalı’ dedi.

YENİGÜN

Hayvancılık sektörü toplantısında, Bakan yardımcısı tepki gördü

“Bakana istifa çağrısı”

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakan Yardımcısı Kutbettin Arzu, hayvancılık toplantısında üreticilerin beklentilerinden çok, AK Parti’nin diğer icraatlarından bahsedince, tepki gördü. Hatta bir üretici, ‘Tarım Bakanı’nı istifaya davet ediyorum’ derken, Arzu bu kişileri provokasyon yapmakla suçladı.

YENİHABER

Elmas Otel’de düzenlenen hayvancılık zirvesinde gergin dakikalar yaşandı

“Bakan istifa çağrısı”

Hayvancılık sektörünün masaya yatırıldığı toplantıda Bakan Yardımcısı Kutbettin Arzu ile et üreticileri arasında gerginlik yaşandı. Et ithalatına tepki gösteren üreticiler Bakan Eker’i istifaya davet etti.

YENİSAKARYA

“Üreticiden protesto”

Hayvancılık sektöründe mevcut durumun ve geleceğin tartışıldığı toplantıda, kırmızı et üreticileri Tarım Bakanı Yardımcısı Kutbettin Arzu’yu protesto etti.

19.07.2012 MA

 
497 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.