Yerel Basında Bugün (19.03.2013)

Yerel Basında Bugün (19.03.2013)
19.03.2013
699
A+
A-

19.03.2013 Salı günü yerel gazetelerde öne çıkan haberler.

ADAPAZARIAKŞAMHABERLERİ

Yerel seçimler öncesi vatandaşın ayağına kadar giden siyasileri dinleyen vatandaşlar en son kararlarını sandıkta vereceklerini ifade ediyorlar

“Vatandaş siyasileri dinliyor!..”

Dün gazetemizin manşetinde yayınlanan “SİAYSİLER VATANDAŞIN AYAĞINA GİDİYOR” haberimizin ardından biz de sokağa çıkarak vatandaşın ayağına gittik

ADAPOSTASI

“İşte Sakarya’nı yeni hastaneleri”

Sakarya’da yeni kurulacak olan 6 yeni hastanenin projelerine Adapostası ulaştı. Çalışmalar sonunda 4 yılda Sakarya’da toplam 521 yatak kapasiteli 6 hastane daha hizmete girecek.

BİZİMSAKARYA

Nihat Kopal “Bu işi yapanların sayısı bir elin parmaklarını geçmez” dedi ve uyardı

“At eti baharatla kamufle ediliyor”

Adapazarı kasaplar odası Başkanı Nihat Kopal, gündemden düşmeyen at etiyle ilgili yeni ve çarpıcı açıklamalar yaptı. Kopal; “yetkililer isterse at eti satanları bulur” dedi.

SAKARYAHALK

“MHP’de istifa furyası”

MHP’de istifalar ardı ardına devam ediyor. Geçtiğimiz hafta Pamukova ile başlayan istifa rüzgarı erenler, Geyve ve Taraklı ile devam etti. Son olarak Sapanca ilçe teşkilatının da istifa etmesiyle birlikte istifa eden teşkilatların sayısı 5’e ulaştı.

YENİGÜN

Elektrik faturası aylık 150 lirayı bulanlara, indirim fırsatı doğdu

“SEDAŞ’a rakip!”

EPDK’nın yeni düzenlemesine göre, ayda 150 lira elektrik faturası ödeyenler, isterlerse SEDAŞ’ın yeni yıl ile birlikte SAPAŞ olan pazarlama şirketi yerine, bir başka şirketten çok daha ucuza elektrik alabilecekler.

YENİHABER

Vali nevruz olaylarında gözaltı olmadığını söyledi

“Davet edilmişler!”

Vali Mustafa Büyük BDP’nin Nevruz kutlamalarını protesto eden gruptan kimsenin gözaltına alınmadığını, bazı kişilerin bilgilerine başvurulmak üzere Emniyet’e davet edildiklerinin söyledi.

YENİSAKARYA

“MHP’de çatlak”

İl başkanlığına Levent Bülbül’ün atanmasının ardından MHP’deki yaprak dökümü devam ediyor. Bülbül’e ağır eleştiriler yönelten 5 ilçe başkanı dün istifalarını resmen açıkladı

19.03.2013 – A.T.

 
699 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.