Yerel Basında Bugün (18.07.2012)

Yerel Basında Bugün (18.07.2012)
18.07.2012
432
A+
A-

18.07.2012 Çarşamba günü yerel gazetelerde öne çıkan haberler.

ADAPAZARI

“Ulaşım müjdesi”

Büyükşehir Belediyesi, satın aldığı 4’ü körüklü 24 yeni otobüs satın alıyor. Başkan Zeki Toçoğlu, ‘Yeni otobüslerimizi bugün saat 20:30’da Kentpark’ta teslim alacağız’ dedi.

ADAPOSTASI

“Devir-teslim bugün”

Vatandaşları rahatlatacak ve çağdaş şartlara uygun son model 4’ü körüklü 24 yeni otobüsü bugün Büyükşehir Belediyesi teslim alıyor. Başkan Toçoğlu: ‘Otobüsler Ramazan ayında vatandaşımızın hizmetine sunulacak’ dedi.

BİZİMSAKARYA

“Ambulansa trafik engeli”

Şehir içindeki trafik çilesi 112 Ambulansları da vurmaya başladı. Dün akşam saatlerinde acil vakaya yetişmeye çalışan bir ambulans Adapazarı Milli Egemenlik Caddesinde büyük güçlük çekti.

SAKARYAHALK

“Ulaşımda kalite artıyor”

Şehrin ulaşım sorunlarına geniş kapsamlı çözümler getirmek için 2023 projeksiyonuyla durmadan projeler üreten Büyükşehir Belediyesi çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda bu akşam 20. 30’da Kentpark’ta düzenlenecek olan bir törenle Büyükşehir Ulaşım filosuna 4’ü körüklü toplam 24 yeni otobüs katılacak.

YENİGÜN

Orta hasarlı ve deprem riski taşıyan konut sahipleri alabilecek

“TOKİ’den 466 konut”

TOKİ, ilimizdeki orta hasarlı konut sahipleri ile deprem riski taşıyan binalardaki konut sahiplerine satılacak 466 konutun yapımını ihaleye çıkardı.

YENİHABER

AKP’li Fuat Tever Büyükşehir’e karşı açtığı davayı kazandı

“Tever kazandı”

AKP eski İl Başkan yardımcısı Fuat Tever’in işyerinin önüne konan parkomatlarla ilgili açtığı davada Bölge İdare Mahkemesi yürütmeyi durdurma kararı verdi. Kararla tüm parkomatlar kaldırılabilir.

YENİSAKARYA

Büyükşehir’e göre sorun yok, hukukçular ise farklı düşünüyor

“Parkomat krizi”

Büyükşehir Belediyesi Bölge İdari Mahkemesi’nin parkomat uygulaması için aldığı yürütmeyi durdurma kararını farklı yorumladı ve uygulamayı sonlandıracak bir ibare olmadığını savundu.

18.07.2012 MA

 
432 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.