Yerel Basında Bugün (17.08.2012)

Yerel Basında Bugün (17.08.2012)
17.08.2012
579
A+
A-

17.08.2012 Cuma günü yerel gazetelerde öne çıkan haberler.

ADAPAZARI

“Bebek sevincine neşter darbesi!”

Sakaryalı Yeliz-Ergün çifti doğum için Cerrahpaşa Tıp Fakültesi’ne gitmek zorunda kaldı. Doğum sırasında anneye atılan neşter darbeleri bebeğin de boynuna kadar gelince bebek hayatını kaybetti.

ADAPAZARIAKŞAMHABERLERİ

Depremin yıl dönümünde yerel yönetimlerin hiçbir anma programı düzenlememeleri dikkat çekiyor

“Depremin yıldönümü unutuldu mu?”

13 yıl önce bugün 1999 Marmara depremi ile acı içinde 7,4 şiddetinde sarsıldık, birbirinden değerli binlerce insanımız yaralandı binlercesi hayatını kaybetti.

ADAPOSTASI

“Öldüren neşter!”

Sakarya’da ki hastanelerin ardından Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Hastanesi’ne götürülen bebeğin doğum sırasında neşterle kesildiği için öldüğü öne sürüldü. Bakanlık soruşturma başlattı.

ANADOLU

“13 yıldır dinmeyen acı!”

17 Ağustos Marmara Depremi’nin yüreklere bıraktığı acı ardından geçen 13 yıla rağmen tazeliğini koruyor. Depremde hayatını kaybeden binlerce insanımızın acısı yürekleri yakmaya devam ediyor.

BİZİMSAKARYA

“Atatürk ‘Halk’ parkı”

Büyükşehir Belediyesi Atatürk Parkı’ndan özel işletmeleri kovuyor. Yıkım işlemleri için yazılar yazıldı, bayramdan sonra BurgerKing ve Sucukevi yıkılıyor. Başkan Toçoğlu müjdeli haberi, ‘Özel sektör gitsin başka yerde iş yapsın’ sözleriyle duyurdu.

SAKARYAHALK

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, orta hasarlılar konusunda kararlı konuştu

“Ya boşalacak, ya boşalacak”

Sakarya’da, 17 Ağustos 199 depreminin üzerinden 13 yıl geçmesine rağmen, 300 çok katlı binada bulunan bini aşkın orta hasarlı konut onarılamadı. Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, tehlike arz eden orta hasarlı konutları vatandaşın ısrarla boşaltmamakta direttiklerine dikkat çekerek, ‘Bu konutlar ya boşalacak ya boşalacak. Çünkü hiç bir şey can ve mal güvenliğinden daha önemli değil’ dedi.

YENİGÜN

“13 yıl geçti”

45 saniye içinde yitirdiğimiz, kefensiz, tabutsuz, törensiz gecenin karanlığında toprağa verdiğimiz deprem şehitlerimizi saygı ve rahmetle anıyoruz.

YENİHABER

Farkında mısınız?

“13 yıl geçti yenisi geliyor”

17 Ağustos deprem şehitlerini saygıyla anıyoruz.

YENİSAKARYA

“20 hemşire 3 doktor”

Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde Yenidoğan Yoğun Bakım Servisi kurulabilmesi için 20 hemşire ile 3 doktor ve 5 yardımcı personele ihtiyaç duyulduğu bildirildi.

17.08.2012 MA

 
579 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.