Yerel Basında Bugün (17.03.2012)

Yerel Basında Bugün (17.03.2012)
19.03.2012
659
A+
A-

17.03.2012 Cumartesi günü yerel gazetelerde öne çıkan haberler.

ADAPAZARI

“Büyükşehir’e çifte standart suçlaması”

Sakarya Büyükşehir Belediyesi’nin sıfır işgal uygulamasına tepki geldi. Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi karşısındaki eczaneleri şikayet eden bir okuyucumuz, ‘Bu işyerleri yasal mı’ diye sordu.

ADAPOSTASI

İfadesinde ‘Açtım, alkollüydüm, pişmanım’ dedi ama cezadan kutulamadı

“1 tavuk ve 1 biraya 1 yıl 3 ay hapis!”

Çevreyolu’ndaki bir süpermarketten tavuk ve bira alıp parasını ödemeden kaçarken güvenlik görevlilerine yakalanan kişi, 1 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırıldı.

ANADOLU

“Kosovalı misafirlerimizi ağırladık”

Kosova Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Bekim Sejdui, Klina Belediye Başkanı Sokol Bashoto, Klina Belediye Meclis Başkanı Fadil Gashi, Meclis Üyesi Haxhi Gjergji ve beraberindekiler gezetemizi ziyaret etti.

BİZİMSAKARYA

“CHP çarşafa dolandı”

CHP’de çarşaf ve blok liste tartışmaları boyut değiştirdi. Eski il başkanlarından Şaban Koludra’nın çarşaf listeye karşı çıkan parti yöneticilerini aptal olmakla suçlaması tartışmaları alevlendirdi.

SAKARYAHALK

“Öfkemi haykırmak istiyorum”

Türk Kadınlar Birliği (TKB) Şube Başkanı Tevhide Yağan, Söğütlü’de kayınvalidesi ve kayınpederinin işkencesine maruz kalan 16 yaşındaki gelin S.B ile ilgili yaptığı açıklamada, ‘Üç gündür içimde öfke var. Bu öfkeyi adeta haykırmak istiyorum. Kadınlara bu insanlık dışı işkenceler ne zaman bitecek?’ diye sordu.

YENİGÜN

Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi hiç boş kalmıyor

“Rekora koştu!”

Sakarya Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nde, 2011 yılında 239bin 563 kişi dişlerini tedavi ettirirken, Başhekim Dr. Çetin Savcı, ‘Sadece Sakarya’ya değil, biz bölgeye hitap ediyoruz’ dedi.

YENİHABER

‘Afet Tehlikesi Altındaki Alanların Dönüştürülmesi! Kanunu ile yeni bir dönem başlayacak.

“Riskli binalar yıkılacak”

Mecliste görüşülen Afet Yasa Tasarısı deprem riskini taşıyan binalar ve bölgelerle ilgili radikal uygulamalar öngörüyor. Buna göre Adapazarı’ndaki deprem gören sağlam binalar dahil birçok konut yıkılabilecek.

YENİSAKARYA

“İki hafta kaldı”

Şeker Fabrikası’nın kotasında artış öngören yasa teklifinin akıbeti henüz belli değil. Teklif, iki hafta içinde yasalaşmazsa, bu yıl pancar ekimi yapılması ve üretimi mümkün olmayacak.


659 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.