Yerel Basında Bugün (16.08.2012)

Yerel Basında Bugün (16.08.2012)
16.08.2012
665
A+
A-

16.08.2012 Perşembe günü yerel gazetelerde öne çıkan haberler.

ADAPAZARI

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu: Biz değil anket ortaya koydu

“Toçoğlu: Oyumuz tam yüzde 49’dur!”

Akyazı’da kurulan ‘İftar Sofrası’ öncesinde haber müdürümüz Hüseyin Cumalı’nın da arasında bulunduğu habercilere açıklama yapan Başkan Zeki Toçoğlu : ‘Çok iyiyiz’ dedi.

ADAPAZARIAKŞAMHABERLERİ

Marmara Depremi’nin 13’ncü yılında TV kanalları depremin silinmeyen izini şehirde sürdüler

“Binalar yeniden incelensin”

ADAPOSTASI

“Deprem gerçeği”

17 Ağustos 1999 yılında yaşanan Marmara Depremi’nde 4 bin kişinin can verdiği Sakarya da büyük afetin 13’ncü yıldönümünde de benzer açıklamalar geldi, ders alınmadığı ortaya çıktı.

ANADOLU

“Ve talan başladı!”

Türk Traktör ve Ziraat Makineleri A.Ş. tarafından Erenler ilçesi Alancuma ve Bekirpaşa Mahalleleri arasında kalan toplam 209 bin metrekarelik bir alan üzerinde traktör üretim tesisinin kurulması için hafriyat çalışmaları başladı.

BİZİMSAKARYA

“Doğa hızlı tren kurbanı”

Sapanca’da 40 yıl önce yerleşim yerine yakın olduğu için kapatılan taş ocağı Hızlı Tren inşaatı için yeniden açılmak isteniyor. Halk isyan etti. TEMA: Sapanca’da taş ocağını açmayı düşünmek abesle iştigaldir.

SAKARYAHALK

“İstifa edecek mi?”

Kocaeli’de yayımlanan yerel bir gazetenin haberine göre kısa adı MARKA olan Doğu Marmara Kalkınma Ajansı’nın kurulduğu günden itibaren genel sekreterliğini yürüten Erkan Ayan’ın biletinin kesildiği iddia edildi. Haberde Ayan hakkında ciddi iddialara yer verildi.

YENİGÜN

13. yıl geride kalırken, DASK’da beklenene ulaşılamadı

“Depremi unuttuk!”

17 Ağustos Depremi’nin 13. Yıldönümüne bir gün kala, halen depreme yönelik önlemleri almadığımız ortaya çıktı. Sakarya’da Zorunlu Deprem Sigortası’ndaki oran bina sayısına göre, yüzde 34,4 olarak belirlendi.

YENİHABER

Milletvekili Ali İhsan Yavuz icraatları sosyal medyadan duyuruyor

“Twitter’dan müjdeler”

Sosyal medyayı en fazla ve etkili şekilde kullanan siyasetçilerden AKP Milletvekili Ali İhsan Yavuz, parti icraatlarını ve Meclis çalışmalarını twitter’dan duyururken çeşitli müjdeler de veriyor.

YENİSAKARYA

“Kayıp 13 yıl”

Büyük acının üzerinden 13 yıl geçti ama konuşulanlar pek değişmedi. Sakarya hala orta hasarlı binaları, riskli yapı stokunu tartışıyor.

16.08.2012 MA

 
665 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.