Yerel Basında Bugün (15.11.2012)

Yerel Basında Bugün (15.11.2012)
15.11.2012
389
A+
A-

15.11.2012 Perşembe günü yerel gazetelerde öne çıkan haberler.

ADAPAZARI

“Başbakan Erdoğan ‘Altay’ için geliyor”

Türkiye Cumhuriyet tarihinin en büyük askeri projelerinden biri olan Altay’ın tanıtımı bugün Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın katıldığı bir törenle yapılacak.

ADAPAZARIAKŞAMHABERLERİ

Telekom İl Müdürü, internet kullanımı ve altyapılar ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu

“Sakarya’yı fiber ağlarla örüyoruz”

Telekom İl Müdürü Ali Rıza Hanedar, basın mensupları ile kahvaltılı basın toplantısında bir araya gelerek hizmetlerini anlattı, soruları yanıtladı.

ADAPOSTASI

“Başbakan Sakarya’da”

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, yerli savunma sanayi yatırımlarını hakkında bilgi almak için bugün Sakarya’ya geliyor. Erdoğan, 1. Ana Bakım Komutanlığında üretilen Obüsler ile Otokar Fabrikasında ilk Milli Tank Altay’ın prototipini inceleyecek.

BİZİMSAKARYA

Uygarlığa giden yol, hizmetten geçer

“Toçoğlu’ndan duble hizmet”

Ulaşımdan, çevreye, sosyal ve kültürel alanlardan alt yapıya kadar milyonlar değerindeki projeleri bir bir hayata geçiren Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, ‘Biz milletimize hizmetkâr olmaya geldik. Sözlerimizi tek tek yerine getirdik’ ifadelerini kullandı.

SAKARYAHALK

“Bu habere başlık bulamadık”

Son zamanlarda hem Sakarya hem de ülke genelinde artış gösteren mide bulandırıcı cinsel istismar olaylarına bir yenisi daha eklendi. Bu sefer olayın kahramanları 14 yaşında küçük bir kız çocuğu ve onun 28 yaşındaki evli ve iki çocuk babası olan öz abisi.

YENİGÜN

Vali Mustafa Büyük, ciddi çalışmalar yaptığını belirtti

“Fuar geliyor”

Sakarya Valisi Mustafa Büyük, fuar alanı eksikliğinin giderilmesi için, alternatif yerlerin belirlendiğini ve çalışmaların sürdüğünü söyledi.

YENİHABER

Sağlık Müdürü’nden Başkan Toçoğlu’nu kızdıracak açıklamalara devam:

“Şehir gelişirse doktorda gelir”

İl Sağlık Müdürü Murat Alemdar, şehirdeki doktor açığının Sakarya’nın ekonomik ve kültürel gelişmişlik düzeyiyle ilgili olduğunu bir kez daha vurguladı. Alemdar, ‘Maalesef doktorların tercihi batıdaki şehirler oluyor’ dedi.

YENİSAKARYA

Başbakan Erdoğan, milli tank Altay için Sakarya’da

“Milli gurur”

Türkiye’nin ilk özgün ana muharebe tankı ALTAY’ın prototipi, bugün Otokar’ın Sakarya tesislerinde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın katılacağı törenle tanıtılacak.

15.11.2012 MA

 
389 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.