Yerel Basında Bugün (15.09.2013)

15.09.2013

15.09.2013 Pazar günü yerel gazetelerde öne çıkan haberler.

ADAPAZARIAKŞAMHABERLERİ

Sürekli aynı noktada meydana gelen kazalar üzüntü yaratırken, vatandaşlar önlem için yol boyunca bariyer yapılmasını istiyor

“Hep aynı noktada ölüm kol geziyor”

ADAPOSTASI

Yeni öğretim yılı yeniliklerle başlayacak

“Öğretim yılı başlıyor”

BİZİMSAKARYA

“Hak sahipleri bu fırsatı kaçırmasın”

İlgili Bakanlık, 99 depremi sonrasında kendilerine konut tahsis edilen hak sahiplerinin ödedikleri yıllıklarda indirime gitti. Bir süredir gündemde olan bu fırsattan birçok hak sahibinin haberi yok

SAKARYAHALK

“Adaylık süreci başlıyor”

AK Parti’de yerel seçimler için aday adaylığı başvurusu 21 Ekim’de başlıyor. Mahalli seçimlerde aday adayı olacak kişilerden alınacak ücretler de belirlendi

YENİGÜN

Halk otobüsleri sürücülerine 65 yaş uyarısı

“Başkan sert çıktı”

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, halk otobüsü sürücülerinin 65 yaş kartı hamili vatandaşlara karşı saygılı olmaya çağırdı.

YENİHABER

Kösemusul, şehre yeni bir OSB’nin kurulacağını söyledi

“Otomotiv sektörü için OSB kurulacak”

SATSO Başkanı Mahmut Kösemusul, Sakarya’nın Türkiye’nin en çok otomotiv ihracatı yapan 4 kentinden biri olduğunu söyleyerek, “Yan sanayi konusunda da ana merkez olmak istiyoruz. Bunun için yeni bir organize sanayi bölgesi kurmayı hedefliyoruz” dedi.

YENİSAKARYA

“Okul bereketi”

Veliler okul hazırlığı telaşına düştü, piyasada hareketlilik başladı. Kalemden deftere, çantadan mataraya, kıyafetten ayakkabıya kadar okul alışverişleri, esnafın ve firmaların yüzünü güldürüyor.

15.09.2013 – A.T.