Yerel Basında Bugün (15.08.2013)

15.08.2013

15.08.2013 Perşembe günü yerel gazetelerde öne çıkan haberler.

ADAPAZARIAKŞAMHABERLERİ

Hafif Raylı Sistem’in kurulmasının imkansız olduğu ifade edilen Yenikent Bölgesi halkından tepki

“Raylı sistem hayal oldu”

ADAPOSTASI

Yıkım atağında Sakarya’da tek bina var

“Göstermelik yıkım”

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın 17 Ağustos Depreminin 14. Yılında başlatacağı 3. Yıkım atağında 90 bin binanın yıkımı yapılacak. Depremin en çok yıktığı illerin başında yer alan Sakarya’da ise göstermelik olarak sadece kullanılmayan Kaynarca Polis Lojmanı yıkılacak.

BİZİMSAKARYA

CHP’de Ecevit Keleş, MHP’de Orhan Ünver aday olacak

“Büyükşehir için yarışacaklar!”

Yerel siyaset kızışıyor”

SAKARYAHALK

“Yanlıştan geri dönüldü”

Büyük eleştirilere neden olan 66 aylıkların ilkokula başlama yaşı değişti. Veliler dilekçe vererek, 66-67 ve 68 aylık çocukların okula başlamasını bir yıl erteleyebilecek, artık sağlık raporu istenmeyecek

YENİGÜN

Ramazan ayını fırsat bilen dönercilerin birçoğu gerekli düzenlemeyi yaptı

“Esnaf önlem aldı!”

Pazartesi gününe kadar ek süre çıktı

YENİHABER

17 ağustos’ta Kaynarca’da Polis Lojmanları yıkılacak

“Göstermelik yıkım”

17 Ağustos depreminin yıl dönümünde Türkiye genelinde 335 kamu binası ile 90 bin konutun yıkımı başlatılacak. Depremin merkezi Sakarya’da sadece kaynarca’daki polis lojmanı yıkılacak

YENİSAKARYA

“Kafalar karıştı”

TOKİ tarafından muhtaç aileler için yaptırılan konutların kura çekiminde ilginç olaylar yaşandı. Kurada ikinci olarak ismi okunan Cevriye Demir sonradan açıklanan listede yer almadı.

15.08.2013-A.T