Yerel Basında Bugün (15.08.2012)

Yerel Basında Bugün (15.08.2012)
15.08.2012
1.339
A+
A-

15.08.2012 Çarşamba günü yerel gazetelerde öne çıkan haberler.

ADAPAZARI

Sakarya’da bugün seçim olsa diye sorulan vatandaşların yüzde 62, 2’si AK Parti dedi

“AK Parti Sakarya’da 11 yıldır rakipsiz !”

ANAR’ın anketinde MHP’nin oranı yüzde 16, 7 oldu. Sakarya’da 4 bin 334 denek üzerinde yapılan ankette CHP’nin oranı ise 15, 5’te kaldı.

ADAPAZARIAKŞAMHABERLERİ

Bugün seçim olsa 4 bin 334 kişiye göre AK Parti birinci, MHP ikinci olurken, Ana Muhalefet 3’ncü sırada

“Gerçek seçimde sonuçlar ne olur?”

ADAPOSTASI

“Ulaşımda kalite artıyor”

Ulaşım alanında geleceği doğru planlamak adına kısa sürede önemli çalışmalara imza attıklarını belirten Başkan Toçoğlu : ‘Yatırımlarımız hız kesmeden devam edecek’ dedi.

ANADOLU

“Sakarya ‘AK Pati’ dedi”

Ankara Sosyal Araştırmalar Merkezi’nin (ANAR) Sakarya’da 1 ay süre ile yağtığı anket ile vatandaşlara ‘Bugün seçim olsa oyunuzu hangi partiye verirdiniz’ diye soruldu. Ankette, AK Parti’nin oyu yüzde 62,2 çıkarken MHP 16,7, CHP’nin ise 15,5 oldu.

BİZİMSAKARYA

“Vekâleten idare”

Sakarya’nın gelişmesine ve kalkınmasına yön vermekle mükellef 4 büyük kamu kurumu yıllardır vekâleten yönetiliyor. 16 ilçe de ise durum daha kötü: bakanlıkları temsil eden sağlık, eğitim ve tarım gibi önemli ilçe müdürlük koltuklarının çoğunda vekil müdürler oturuyor.

SAKARYAHALK

Skandal!

“Vatandaşa ölü hayvan eti yedirmişler”

Aralarında Sakarya’nın da bulunduğu Et Balık Kurumu (EBK) merkez ve taşra yöneticilerine yönelik yapılan operasyonun ardından savcılık iddianamesi tamamlandı. 15 kişiye yönelik yürütülen soruşturma sonrası hazırlanan savcılık iddianamesinde, Şap ve veremli hayvanlar ile ölü hayvanların etlerinin piyasaya sürüldüğü ortaya çıktı.

YENİGÜN

Sakarya müdürü ve işletme şefi de dâhil, 15 kişi hakkında dava açıldı

“Et Balık’ta vahim olay!”

Et balık Kurumu’nda (EBK), üst düzey yöneticiler ile bazı mezbaha ve et firması sahiplerinin de karıştığı olayla ilgili iddianame, Lüleburgaz Cumhuriyet Başsavcılığı’nca Kırklareli Ağır Ceza Mahkemesi’nce kabul edildi. İlk duruşma, 28 Eylül’de yapılacak.

YENİHABER

Et Balık soruşturmasında korkunç iddialar var

“Mundar et yedirmişler”

Bir zamanlar Türkiye’nin en güvenli et üretimi merkezi olan Et Balık’la ilgili iddialar tüm ülkeyi sarstı. İddiaya göre şap ve veremli hayvanlar il eölü hayvanların etleri piyasaya sürüldü.

YENİSAKARYA

“Toçoğlu ile bir dönem daha”

AK Parti İl Başkanı Recep Uncuoğlu, Büyükşehir Belediyesi’nde Zeki Toçoğlu’nun bu göreve bir dönem daha devam etmesi gerektiğini söyledi.

15.08.2012 MA

 
1.339 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.