Yerel Basında Bugün (15.02.2013)

15.02.2013

15.02.2013 Cuma günü yerel gazetelerde öne çıkan haberler.

ADAPAZARIAKŞAMHABERLERİ

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, Esnaf Odaları, Ticaret odası ve Oku Servisçileri Odası istişare toplantısı yapıldı

“Okul Servislerinin Hepsi ‘S’ plaka olacak”

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu’nda servis araçlarının tek plaka olması için istişare toplantısı yapıldı

ADAPOSTASI

‘S’ Plakada son karar esnafın”

Sakarya’da faaliyete geçmesi düşünülen ve öğrenci servislerini ‘S’ plaka altında toplamayı öngören çalışma kapsamında servisçi esnafı ile bir araya gelen Büyükşehir Belediye Başkanı Toçoğlu, ‘bir karar alınacaksa paydaşlarla alınacak’ dedi.

BİZİMSAKARYA

Bahçeli’den Bülbül’e: Güçlü olun, birlik olun, durmayın çalışın

“MHP’de kaos bitti”

MHP İl teşkilatının kapatılarak İl Başkanı Mehmet Erdoğn’ın görevden düşürülmesiyle MHP’de yaşanan deprem atamayla son buldu. Sancılı bir süreç yaşayan MHP’de İl Başkanlığına Levent Bülbül’ün atanmasının ardından toparlanma süreci başladı.

SAKARYAHALK

“Karar esnafın”

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, servis hizmeti veren esnaflarla istişare toplantısında bir araya geldi. İstişare toplantısına Başkan Zeki Toçoğlu’nun yanı sıra, SATSO Başkanı Mahmut Kösemusul, SESOB Başkanı Hasan Alişan ile servis hizmeti veren esnaflar katıldı.

YENİGÜN

Servislere uygulanacak ‘S’ plaka için, Büyükşehir’de toplantı yapıldı

“Esnaf ne derse o!”

Sakarya’daki servis araçlarının ‘S’ olarak tek plaka altında toplanması için, Büyükşehir Belediyesi’nde yapılan esnaf ile istişare toplantısında, son karar esnafa bırakıldı.

YENİHABER

Geyve Boğazı’nda nehir yatağında büyük tahribat

“Doğayla tehlikeli oyun”

Geyve Boğazı’nda inşa edilen HES barajına su toplama alanı aratmak için Sakarya Nehri’nin doğal yatağı tahrip ediliyor. 15 km mesafede on binlerce ağaç kesildi, on binlerce metrekare toprak yok edildi.

YENİSAKARYA

Başkanların istifası cepte

“Taban rahatsız”

MHP’de göreve devam kararı alan ilçe başkanları yeni il başkanı Levent Bülbül’ün kendilerini görevden alacağı iddiasıyla huzursuz. Bülbül ise partisinin hassas bir süreçten geçtiğini belirterek, ‘Bunu aşacağız’dedi.

15.02.2013-  A.T.