Yerel Basında Bugün (14.03.2013)

Yerel Basında Bugün (14.03.2013)
14.03.2013
452
A+
A-

14.03.2013 Perşembe günü yerel gazetelerde öne çıkan haberler.

ADAPAZARIAKŞAMHABERLERİ

2014 Mart ayında yapılacak yerel seçimler nedeniyle MHP’de yoğun hareketlilik başladı

“MHP, Yeni Yüzler bekliyor”

MHP İl Başkanı Levent Bülbül partilerine yeni yüzlerin katılması için önemli çağrıda bulundu. Bülbül “İlkeli siyaset yapmak isteyen tüm Sakaryalı bireylerin partimize katılmaya davet ediyorum” dedi.

ADAPOSTASI

“Provakatif yürüyüşe suç duyurusu”

Cumartesi günü gerçekleştirilen ve Abdullah Öcalan’a özgürlük sloganlarının atıldığı gösterinin izinsiz yapıldığı ortaya çıktı. Yürüyüş ile ilgili Cumhuriyet Savcılığına suç duyurusunda bulunuldu.

BİZİMSAKARYA

Beklenen istifalardan ilki dün Pamukova’dan İlçe Yönetim’inden geldi

“Yeni istifalar bekleniyor

“MHP’de istifa depremi başladı!”

MHP Pamukova İlçe Başkanı Kemalettin Yörük ile İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, İl Genel ve Belediye Meclis Üyeleri görevlerinden istifa ettiler. Partide yeni istifalar bekleniyor.

SAKARYAHALK

“Ballıkaya Projesi hayata geçiyor”

İlimizin gelecekte 100 yıllık su ihtiyacını karşılayacak olan Ballıkaya Barajı’nın inşaatı resmen start alıyor. AK Parti İl Başkanı Recep Uncuoğlu ‘Oman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu’nun Ballıkaya Barajı başta olmak üzere 4 açılış ve 9 temel atma töreni için yarın ilimize geleceğini açıkladı.

YENİGÜN

TBMM’de komisyonlar, çalışmaları gizliden yürütüyor

“Sakarya ‘Eyalet’ oluyor”

Türkiye’nin tartıştığı başkanlık sistemi ile ilgili gelişmeler devam ederken, gazetemizin ulaştığı bilgiler doğrultusunda, ‘Eyalet’ olacak ilk bölge içerisinde yer alıyoruz.

YENİHABER

666 Dönümlük dönüşüm projesi onay bekliyor

“2 Mahalle yenilenecek”

Erenler Belediyesi’nin Küpçüler ve Yenimahalle’deki 666 dönümlük arazide uygulamayı planladığı Kentsel Dönüşüm Projesi Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nda onay bekliyor.

YENİSAKARYA

“Gölde manda yetiştireceğiz”

İMO Başkanı Hüsnü Gürpınar, Sapanca Gölü’nden su alımının kontrollü bir şekilde yapılması gerektiğini aksi takdirde gölün kuruyup bataklığa dönüşeceğini söyleyerek, “ O zaman gölde çiftlik kurar, manda yetiştiririz” değerlendirmesinde bulundu.

14.03.2013 – A.T.

 
452 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.