Yerel Basında Bugün (13.09.2012)

Yerel Basında Bugün (13.09.2012)
13.09.2012
474
A+
A-

13.09.2012 Perşembe günü yerel gazetelerde öne çıkan haberler.

ADAPAZARI

“Suçlu çetesine büyük operasyon: 22 gözaltı”

Suçluların bir araya gelerek kurdukları çete ile çeşitli olayları gerçekleştirdikleri belirlenen 22 kişi tabanca silah ve sahte paralarla birlikte yakalandı.

ADAPAZARIAKŞAMHABERLERİ

Adapazarı Belediyesi yetkisi olmayan öğrenci yurtlarına kapatma mı, uygulamaya çalıştı?

“Belediyenin denetim yetkisi yok”

Sakarya Özel Yurtlar Birliği Başkanı Yaşar Kaba, son günlerde Adapazarı Belediyesiyle yaşanan mühürleme teşebbüsüne kadar giden ruhsatlar konusunda açıklamalarda bulundu.

ADAPOSTASI

AK Parti İl Başkanı, Danışma Meclisi’nde muhalefete fena yüklendi

“Uncuoğlu ağzını bozdu”

AK Parti Başkanı Recep Uncuoğlu, muhalefetin artan eleştirilerine karşı, sert konuştu. Merdiven altı siyaset yapıldığını iddia eden başkan, dengesiz beslendikleri için dengesiz siyaset üretmeye devam edildiğini söyledi.

BİZİMSAKARYA

“CHP’de rapor krizi”

CHP İl Örgütü ile Milletvekili Engin Özkoç arasında yaşanan kavganın ardından vekilin 4 günlük iş göremez raporu aldığı ortaya çıktı. İl örgütünde yaşanan kavga dün yapılan CHP Merkez Yürütme Kurulu toplantısına gelmesi bekleniyordu. Kavga gündeme gelmedi ancak, CHP müfettişlerinin hazırladıkları raporda bulunan ilginç ayrıntılar siyasi kulislere bomba gibi düştü.

SAKARYAHALK

“Yıkımlara kira yardımı”

Tüm ülkede afet riski altındaki alanların kentsel dönüşümüne ekim ayında kamu binalarından başlanacak. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, riskli alanda olup, binası riskli olduğu tespit edilen vatandaşlara da kredi desteği ve kira yardımı yapacak.

YENİGÜN

Polisin yaptığı eş zamanlı baskın ile 21 kişi gözetim altına alınmıştı

“Çetenin merkezi Dörtyol!”

Polisin önceki sabah gerçekleştirdiği operasyon ile çek-senet tahsilâtı, tefecilik, tehdit, yaralama, kurşunlama ve uyuşturucu işleri yaptıkları gerekçesiyle gözetim altına alınan çete mensuplarının merkezinin Dörtyol olduğu öğrenildi.

YENİHABER

Doğalgazdan sonra şimdi de biyogaz tepkisi

“Yine mera yine santral”

Söğütlü’de doğalgaz santralinin ardından şimdi de biyogaz elektrik çevrim santrali tedirginliği yaşanıyor. Altra Enerji Üretim AŞ, Soğucak köyündeki 120 dönümlük meraya biyogaz tesisi kurmak için harekete geçti.

YENİSAKARYA

“Kararı halk verecek”

Vali Mustafa Büyük, Söğütlüde yapılmak istenen doğalgaz çevrim santralinin vatandaşın karşı çıkması halinde kurulmasının mümkün olmadığını söyledi.

13.09.2012 MA

 
474 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.