Yerel Basında Bugün (13.04.2013)

Yerel Basında Bugün (13.04.2013)
13.04.2013
417
A+
A-

13.04.2013 Cumartesi günü yerel gazetelerde öne çıkan haberler.

ADAPAZARIAKŞAMHABERLERİ

Türkiye Kamu-Sen Sakarya İl Temsilcisi Rahim Varol, “polisin haklarını savunacak sendika kurulmalıdır”

“Polise sendika hakkı verilsin”

Türkiye Kamu-Sen Sakarya İl Temsilcisi Türk Büro Sen Sakarya Şube Başkanı Rahim Varol, polislerin de sendikalı olması gerektiğini, polislerin de haklarının sendika yolu ile korunması gerektiğini söyledi.

ADAPOSTASI

“İcralık köylere umut”

Kocaali’de banka kredilerinden dolayı arazileri ipotek altına alınan köylüler için yeni ödeme planı hazırlanıyor. Banka ile borçların 10 yıla yayılarak geri ödenmesi konusunda mutabakata varıldı.

BİZİMSAKARYA

Vali Mustafa Büyük “turizm payımız yeterli değil” dedi

“Vali’den samimi itiraf”

Vali Büyük denizi, akarsuları, büyüklü küçüklü gölleri, yaylaları ve ormanlarıyla adeta bir cennet olan Sakarya’nın turizm payının yeterli seviyede olmadığına dikkat çekti.

SAKARYAHALK

“Seçim listeleri askıya çıkıyor”

SATSO seçimleri için geriye sayım devam ediyor. Meslek komitesi ve meclis üyeliği seçimleri 04 Mayıs cumartesi günü 09:00-17:00 saatleri arasında gerçekleştirilecek.

YENİGÜN

İş dünyası, 20 gün sonra gerçekleşecek seçimlere odaklandı.

“İlk hedef meclis”

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası’nın (SATSO), üye verilerine itirazlar nedeniyle tüm odalarla birlikte ertelenen seçimleri, 4 Mayıs’ta yapılacak. Seçimlere 20 gün kala Sakarya iş dünyası da, seçim kulislerini yoğunlaştırdı.

YENİHABER

Emniyet’in uyuşturucu raporuna göre durum vahim

“Bu da zehir tarifesi”

Emniyet’in aldığı tüm tedbirlere rağmen Sakarya’da uyuşturucu kullanımı hızla artarken en tehlikeli uyuşturucuların bile sokak pazarı oluştu.

YENİSAKARYA

“Başkanlara sıkıntı yok”

AK Parti İl Başkanı Recep Uncuoğlu, teşkilat başkanlarının yerel seçimlerde aday olmalarıyla ilgili bir sıkıntının olmadığını belirterek, isteyene yeşil ışık yakılacağını söyledi.

 
417 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.