Yerel Basında Bugün (13.01.2013)

Yerel Basında Bugün (13.01.2013)
13.01.2013
408
A+
A-

13.01.2013 Pazar günü yerel gazetelerde öne çıkan haberler.

ADAPAZARIAKŞAMHABERLERİ

2008 yılında Çark Deresi kenarında yapımına başlanan Sangarius Alışveriş Merkezi Kompleksi 4 yıldır atıl duruyor

“Dişli; Sangarius başarısız oldu”

ADAPOSTASI

Binalar inceleniyor ancak hak sahipleri kaygılı

“Orta Hasara 2007 kabusu”

Saü tarafından başvuruda bulunan 245 orta hasarlı bina bir kez daha inceleniyor. Ancak hak sahipleri kaygılı. Zira incelemede 2007 yönetmeliği esas alınırsa, bu tarihten önce yapılan tüm binalar risk taşıyan kategoride bulunacak ve sağlam raporu alamayacak.

BİZİMSAKARYA

“Şaban Dişli’nin bu sözleri çok tartışılır”

Sağlık polemiği büyüyor

AKP Milletvekili, muhalefetin sağlıkla ilgili eleştirilerini şu sözlerle cevapladı, ‘Gittim ve gördüm. Avrupa’da bir ameliyat için 6 ay sonrasına sıra veriliyor. Bunun içindir ki vatandaşta sandıkta bizi seçiyor’

SAKARYAHALK

“Sağlık masaya yatırıldı”

AK Parti Milletvekili Ayhan Sefer Üstün, İlimizde sağlık konusunda yaşanan sorunlar başta olmak üzere bu zamana kadar yapılan çalışmalar ve 2013 yılında yapılacak olan yeni yatırımlarla ilgili geniş çaplı bir toplantı yaptıklarını belirtti.

YENİGÜN

“Esnafa kredi dopingi”

S.S. Adapazarı Esnaf ve Sanatkarlar kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkan Hayri Balaban, 2012 yılında 10 milyon 635 bin 500 liralık kredi kullandırdıklarını söyledi.

YENİHABER

“Gözler bu davada”

Anadolu Gazetesi denetimi sırasında 2 memurun ölümüne ve bir gazetecinin ağır yaralanmasına neden olan gazetenin imtiyaz sahibi Adnan Uyumaz yarın hakim karşısına çıkıyor.

YENİSAKARYA

“Çiftçi iflasın eşiğinde”

Banka kredisi alan çiftçi batmak üzere

Ferizli Ziraat Odası Başkanı Rıdvan Eren, banka kredisi alan çiftçilerin batma noktasına geldiğini belirterek, siyasilerden acil önlem beklediklerini söyledi. Eren “Çiftçiler artık traktörlerini satıyor” dedi


408 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.