Yerel Basında Bugün ( 13 Şubat 2018)

Yerel Basında Bugün ( 13 Şubat 2018)
13.02.2018
701
A+
A-

ADAPAZARI AKŞAM HABERLERİ

İĞRENÇ OLAYDA 7 GÖZALTI

TÜVASAŞ’ ta yaşanan taciz olayı sonrasında ifadesi alınan 17 yaşında ki K.Y.’ nin verdiği bilgiler doğrultusunda aralarında genç kızı taciz ettiği iddia edilen 60 yaşında ki Şef  Yardımcısı Hüseyin Y.’ nin de aralarında bulunduğu 7 kişi göz altına alındı.

 

ADA POSTASI

240 MİLYONLUK YATIRIM

Şubat Ayı Olağan Meclis Toplantısı’nda konuşan Başkan Toçoğlu, ‘Arıtma tesisleri, içmesuyu, yağmursuyu ve kanalizasyon çalışmalarıyla bu yıl SASKİ olarak 240 milyonluk yeni yatırımı hayata geçireceğiz’ dedi.

 

BİZİM SAKARYA  

BİN YATAKLIYA SEVİNELİM Mİ?

Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun söz verdiği, Sakarya Milletvekillerinin de zaman zaman ‘müjde’ diyerek duyurduğu bin yataklı hastaneyle ilgili daha önce dile getirilen kuşkuları giderecek açıklama hala yapılmadı.

 

SAKARYA HALK

SAKARYA’DAN DÜNYAYA MESAJ VERECEĞİZ

Ak Parti İl Başkanı Fevzi Kılıç 11 Mart’ta yapılacak olan İl kongresini değerlendirdi. Çalışmalarının titizlik içerisinde ilerlediğini kaydeden Kılıç, yapılacak olan kongrede cumhurbaşkanı Erdoğan’ nın Sakarya’dan tüm dünyaya anlamlı mesajlar vereceğini söyledi.

 

SAKARYA YENİ HABER

UTKU’YU YAŞATALIM

Kemik iliği kanseri hastalığı nedeniyle kök hücre nakliyle tedavi olmayı bekleyen 18 yaşındaki Utku Akçay ve aynı durumdaki hastalar için yarın AKM önünde  gönüllü bağışçılardan kan örneği alınacak.

 

SAKARYA YENİGÜN

HEDEF: BÜTÜNLEŞTİRİCİ LİSTE!

Ak Parti İl Başkanı Fevzi Kılıç, yeni yönetimi oluşturma çalışmalarının çok yönlü olarak devam ettiğini  ve çalışmaların Mart ayı başında tamamlanacağını belirtti.

 

YENİ SAKARYA 

YATIRIMCILARIN GÖZÜ SAKARYA’DA

Ferizli’ye kurulan yeni ihtisas organize sanayi bölgesi ile Söğütlü’ye kurulan yeni karma organize sanayi bölgelerinin önemini bilen yatırımcılar bölgeye akın ediyor.

 
701 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.