Yerel Basında Bugün (11.03.2014)

Yerel Basında Bugün (11.03.2014)
11.03.2014
893
A+
A-

11.03.2014 Salı günü yerel gazetelerde öne çıkan haberler.

 

ADAPAZARIAKŞAMHABERLERİ

İnş. Yük. Müh. Dr. Mehmet Sandalcı “Sakarya Nehri suyu Sapanca Gölü’ne akıtılarak kuraklıktan kurtulabilir”

“Sapanca Gölü için akademik öneri”

ADAPOSTASI

“Sapanca’da ittifak”

Ak Parti ve MHP arasında seçimin kıran kırana geçtiği Sapanca’da Ak Parti, İl Genel Meclisi eski üyesi Enver Kılıç ve DP İlçe Teşkilatının desteğiyle gücüne güç kattı

BİZİMSAKARYA

“Yine ayni korku”

Kandilli Rasathanesi Müdürü Prof. Dr. Doğan Kalafat’ın beklenen büyük Marmara depreminden önce başka bir deprem beklendiğini söyleyip bu bölgeyi işaret etmesi unutulan korkuyu tekrar hatırlattı

SAKARYAHALK

Ünver’den AK Parti’ye eleştiri

“Geleceği heba etmeyelim”

MHP Büyükşehir Belediye Başkan adayı Orhan Ünver AK Parti’nin Başkan adaylarının Başbakan’a sahip çıkalım diyerek oy istediklerini ifade ederek “Anlatacakları bir şeyleri olmayan başkan adayları Başbakana sahip çıkalım diyerek oy istiyor. Onun yolu genel seçimdir. Bu kentin gelecek yıllarını heba etmeyelim” dedi.

YENİGÜN

DP’li Kılıç, seçime 19 kala AK Parti’ye destek kararı aldı

“Sapanca’da sürpriz!”

Sapanca’da MHP Adayı Oya Arapoğlu ile AK Parti Adayı Aydın Yılmazer arasındaki başkanlık yarışında, büyük bir sürpriz yaşandı. Demokrat Partili Enver Kılıç, AK Parti Adayı Yılmazer’i destekleme kararı alınca, yarıştaki denge de bozuldu.

YENİHABER

Toçoğlu’na yüklendi, sandığı adres gösterdi

“Cevabımız sandıkta”

MHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Orhan Ünver, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’na yüklendi. Ünver, “Bu şehri sadece söylemlerle yönetiyorlar. Gereken cevabı sandıkta alacak” diye konuştu.

YENİSAKARYA

“Araziler korumada”

Ziraat Odası’nı ziyaret eden Başkan Toçoğlu, “Tarım arazilerini imara açmadık, açmayacağız. Bu alanların yerleşim ve sanayiye açılması büyük tehlike yaratır” dedi.

11.03.2014 – A.T.


893 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.