Yerel Basında Bugün (11 Mart 2018)

Yerel Basında Bugün (11 Mart 2018)
11.03.2018
702
A+
A-

ADAPAZARI AKŞAM HABERLERİ

MEHMETÇİK ÇİÇEKTEN TUTUKLANDI

Hakkari’de Terörle Mücadele görevi yapan Uzman Er K.U., izin için geldiği Sakarya’da ayrılmak üzere olduğu eşine sınırdışında  görev yaptığı esnada çiçek yollaması nedeniyle tutuklandı. 5 gün cezaevinde tutulan K.U.’nun izninin ardından Afrin Harekatı’nda görevlendirileceği öğrenildi.

 

ADA POSTASI

ERDOĞAN KALESİNE GELİYOR

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, her seçimde büyük destek gördüğü Sakarya’ya bir kez daha geliyor. Ak Parti 6. Olağan Kongresi’ne katılacak olan Erdoğan, kongre öncesi gerçekleştirilecek mitingde binlerce Sakaryalı ’ya seslenecek.

 

BİZİM SAKARYA 

HUZUR ŞEHRİNE HOŞ GELDİNİZ

‘Sakarya’ya her gelişimde huzur buluyorum’ diyen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bugün, partisinin il kongresinde partililere hitap etmek ve bir kez daha huzur bulmak için Sakarya’da.

 

SAKARYA HALK

DÜNYA LİDER SAKARYA’DA

Ak Parti Sakarya 6. Olağan İl Kongresi için Sakarya’ya gelecek olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı her zaman olduğu gibi yine coşkuyla karşılayacaklarını belirten Başkan Zeki Toçoğlu, ‘Bu kutlu davaya olan inancımızı ve desteğimizi göstermek için kongre salonunu ve miting alanını dolduracağız’ dedi.

 

SAKARYA YENİHABER

HUZUR BULMAYA GELİYOR

Partisinin 6’ncı olağan Kongresi’ne katılmak için ilimize gelecek olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ayrıca kongre salonunun önünde vatandaşlara da hitap edecek. Erdoğan’ın şehirle ilgili önemli açıklamalar yapması bekleniyor.

 

SAKARYA YENİGÜN

BİZ DE HUZUR İSTİYORUZ

Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün partisinin İl Kongresi öncesinde Serdivan Spor Salonu önünde Sakaryalılara hitap edecek. Günlerdir süren hazırlıklar tamamlandı ve Erdoğan’ın yine büyük ilgi görmesi bekleniyor.

 

YENİ SAKARYA 

HOŞGELDİN REİS

Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün partisinin il kongresine katılmak üzere Sakarya’da … Tek listeyle kongreye gidecek olan il teşkilatında hazırlıklar tamamlandı. Merak edilense 50 kişilik yönetim kurulu listesinde kimlerin yer alacağı…
702 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.