Yerel Basında Bugün (11 Ekim 2011)

Yerel Basında Bugün (11 Ekim 2011)
11.10.2011
548
A+
A-

 

11 Ekim 2011 Salı günü yerel gazetelerde öne çıkan haberler.

ADAPAZARI

“Gar’da sona doğru”

Gar Meydanı’nda bulunan 8 parselin istimlak bedeli olarak, İller Bankası’ndan 15 Milyon TL’lik kredi alınması için Başkan Toçoğlu’na ve encümene yetki verdi.

ADAPOSTASI

“Gar Meydanı için 15 Milyon TL”

Büyükşehir Belediyesi ekim ayı Meclis Toplantısı’nda önemli kararlar alındı. Kabul edilen 49. Maddeye göre, Gar Meydan’ında bulunan 8 parselin istimlak bedeli olarak, İller Bankası’ndan 15 Milyon TL’lik kredi alınması için Başkan Toçoğlu’na ve encümene yetki verildi.

ANADOLU

“Gar Meydanı sorunu çözülecek”

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Ekim ayı Meclis Toplantısı’nda Gar Meydanı’nda bulunan 8 parselin istimlak bedeli olarak, İller Bankası’ndan 15 Milyon TL’lik kredi alınması için Başkan Toçoğlu ve encümene yetki verildi.

BİZİMSAKARYA

Tek çözüm metro.

“Yenikent’te raylı sistem hayal”

Raylı sitemin en fazla yüzde 11’lik yatay ve dikey hatta çalıştığını belirten uzmanlar, Camili,Karaman,Korucuk gibi bölgelere raylı sistemin ancak metro ile gelebileceğini belirtiyorlar.

SAKARYAHALK

“Gar Meydanı’na neşter”

Büyükşehir Belediyesi meclis toplantısında, ilimizin kangren haline gelen Gar Meydanı’ndaki istimlak sorununa mali çözüm bulundu. Meydanda bulunan 8 parselin istimlak bedeli için Toçoğlu’na 15 Milyon TL’lik kredi yetkisi verildi.

YENİGÜN

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, mecliste konuştu. ‘Hizmete muhalefet olsun diye karşı çıkan kişiler var’

“İş yapmak zor”

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, şehirde iyi niyetle çalıştıklarını belirterek, ‘Fakat bu şehirde iş yapmak gerçekten zor. Yaptığımız her işe sadece muhalefet olsun diye muhalefet edenler var’ dedi.

YENİHABER

Toçoğlu Belediye çalışmalarını eleştirenlere sert çıktı.

“Başkan kızdı.”

Büyükşehir Belediye Meclisinin dünkü toplantısında Gar Meydanı’ndaki 8 parselin istimlakı için 15 Milyon TL borçlanma kararı çıktı. Başkan Toçoğlu, ‘Yaptığımız her işe sadece muhalefet olmak için muhalefet edenler var’ dedi.

YENİSAKARYA

Büyükşehir Belediye Meclisi’nde polemik konusu bu kez yerel medya oldu.

“Yerel basın kimi destekliyor”

Başkan Zeki Toçoğlu, yerel basından bazı isimlerin ideolojik nedenle tüm projelere karşı çıktığını, MHP’li Metin Ökden de gerek yerel basının, gerekse ulusal basının koşulsuz belediyeyi desteklediği iddia edildi.
548 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.