Yerel Basında Bugün (10.07.2013)

10.07.2013

10.07.2013 Çarşamba günü yerel gazetelerde öne çıkan haberler.

ADAPAZARIAKŞAMHABERLERİ

Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas üniversitenin başarılı olması için yoğun çalışıyordu

“SAÜ, ilk 50’ye giremedi”

ADAPOSTASI

Devlet yatırımlarında birçok ilin gerisinde kaldık

“Üvey evlat Sakarya”

Ak Parti iktidarındaki 11 yılda, Sakarya’ya yapılan kamu yatırımı büyüklük olarak kendisiyle kıyaslanamayacak şehirlerin çok gerisinde kaldı. Yatırım oranında Artvin, Aksaray, Bingöl gibi nüfus yoğunluğu az olan şehirlerin arkasında kaldık.

BİZİMSAKARYA

7 Yaşındaki Ömer’in cesedi poşet içinde bulundu

“Hendek’te vahşet”

Hendek’te 3 gün önce kaybolan ve bir daha kendisinden haber alınamayan 7 yaşındaki Ömer Den’i kim veya kimlerin katlettiği araştırılıyor.

SAKARYAHALK

“Çuvalın içinden vahşet çıktı!”

Hendek Uludere Çayı kenarında kaybolan ve 3 gün boyunca her yerde aranan 7 yaşındaki Ömer D.’nin cansız bedeni, kimliği tespit edilen ancak henüz yakalanamayan şahsın yol ortasına attığı çuvalın içerisinden çıktı.

YENİGÜN

CHP’de yerel seçimler için adaylık ücretleri belli oldu

“Pamuk eller cebe”

CHP’de Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na aday adayı olacaklar, 9 bin lira başvuru bedeli yatıracaklar.

YENİHABER

Öldürdüğü Ömer’i poşete koyup atmak istedi

“Cani sapık”

Hendek’te 3 gün önce kaybolan 7 yaşındaki Ömer Den sahur vakti çöp poşeti içinde bulundu. Poşeti hırsız sanılan bir kişinin, vatandaşların müdahalesi üzerine bırakıp kaçtığı bildirildi.

YENİSAKARYA

“Vicdansızlık”

Hendek’te 3 gündür kayıp olan 7 yaşındaki Ömer Den’in cesedi çuval içinde bulundu. Ömer’in katilini arama çalışmaları geniş çaplı olarak devam ediyor.