Yerel Basında Bugün (10.05.2012)

Yerel Basında Bugün (10.05.2012)
10.05.2012
457
A+
A-

10.05.2012 Perşembe günü yerel gazetelerde öne çıkan haberler.

ADAPAZARI

Baro Başkanı Avukat Nihat Nalbantoğlu Sakarya’daki fişlemeleri gazetemize değerlendirdi

“Besmele çekmekten korkan bir millet haline getirdiler!”

Sakarya Halk Gazetesi’nin gündeme bomba gibi düşen ‘Sakarya’da isim isim fişlenenlerin listesi’ haberi büyük yankı uyandırdı. Baro Başkanı Nalbantoğlu: ‘Fevkalade yanlış ve faşist bir olay’ dedi.

ADAPOSTASI

Şeker Fabrikası’nın kota artışı için verilen kanun teklifinden ses seda yok

“Suyu çıktı!”

AK Partili Sakarya Milletvekili Ayhan Sefer Üstün’ün verdiği kanun teklifi kabul edilirse Şeker’in tartışılan kotası 31 bin tondan 50 bin tona çıkacak.

ANADOLU

“Sen misin hak arayan!”

İzmit Caddesi’nde yapılan altgeçit nedeniyle mağdur olan işyeri sahibi Büyükşehir Belediyesine dava açtı. Bölge idare mahkemesi alt geçidin açıldığı tarihten buyana geçen süreyi zaman aşımı sayarak davayı bitirdi. Büyükşehir Belediyesi ise yargıya giderek hakkını arayan işyeri sahibine avukat ve mahkeme masraflarını ödetti.

BİZİMSAKARYA

Hedefe ulaşılırsa ülkeye otomotiv alanında yüzde 25 katma değer oranı artışı hesaplanıyor.

“Otomotiv şehri”

SATSO Sakarya’nın ekonomik hedefleri arasında olan otomobil üssü planlamasına yönelik çalışmalar için düğmeye bastı. 25 Mayıs ve 5 Haziran tarihlerinde ‘Otomotiv Şehri Sakarya’ başlığı ile iki günlük ‘Çalıştay’ düzenleniyor.

SAKARYAHALK

“Hukuk karşısında hesap versinler…”

Balyoz Darbe Planı İddianamesinde yer alan o dönemlerde Sakarya’da irticai, sakıncalı ve bölücü olarak fişlenen kişilerin listesini sizlere manşetten aktarmıştık. Haberimiz Sakarya’da büyük yankı uyandırdı. Gerek okuyucularımız herekse listelerde adı olan birçok kişi gazetemizi arayarak, duygu ve düşüncelerini aktardılar. Fişlenme olayına siyasi partilerden ilk tepki ise HAS Parti Gençlik Kolları’ndan geldi. Haberi, gazetemize kaynak göstererek kullanan internet siteleri ise tıklanma rekoru kırdı.

YENİGÜN

Telsiz sistemi değiştirildi. Araçlar ise yenilendi

“Sakarya polisi çağa uydu!”

AK Parti Sakarya Milletvekili Şaban Dişli’nin girişimi ile Emniyet Genel Müdürlüğü’nün yürüttüğü proje kapsamında, Motorola Firması’nın hibe ettiği kriptolu görüşülebilen dijital telsiz sistemi, dün Sakarya Polisi tarafından kullanılmaya başlandı.

YENİHABER

Dişli: Şekerde çok büyük bir lobi var, kotayı çözmeye çalıyoruz

“Başbakan’a söylerim”

Milletvekili Şaban Dişli, Şeker Fabrikası’nın kota sorununu çözmek amacıyla hazırladıkları kanun teklifinin parti grubuna takıldığını, sorun çözülmezse konuyu MYK’da gündeme getireceğini söyledi.

YENİSAKARYA

Işıkara Geyve ile korkuttu

“Zaman daralıyor”

Deprem Dede, Kuzey Anadolu Fay Hattı’nın Geyve-İznik-Gemlik kolu için, ‘Bu kadar sessizlik hayra alamet değil’ dedi.

10.05.2012 MA

 
457 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.