Yerel Basında Bugün (10.03.2013)

10.03.2013

10.03.2013 Pazar günü yerel gazetelerde öne çıkan haberler.

ADAPAZARIAKŞAMHABERLERİ

Sanayi Tesisleri’nin Sapanca Gölü’nden daha fazla su almasına SASKİ’den tepki

“Sapanca Gölü elden gidiyor mu?”

ADAPOSTASI

MHP yerel seçim hedefini büyük tutuyor

“İkincilik istemiyoruz”

MHP İl Başkanı Mehmet Bülbül, 2014 yerel seçimleri için iddialı konuştu. Bülbül, AK Parti karşısında ki en büyük alternatif güç olduklarını vurgularken teşkilatta birlik duygusunun hakim olduğunu söyledi.

BİZİMSAKARYA

Taşınacak mı, kalacak mı tartışmasını bitirecek gelişmeler var

“Tüvasaş için geri sayım başladı”

En geç 4 yılda taşınacak

TÜVASAŞ’ın Ferizli’ye taşınması her geçen gün biraz daha netleşiyor. Fabrikanın arazisi imar planında yeşil alana dönüştürürken, Ferizli’deki OSB’nin alanı da büyütüldü.

SAKARYAHALK

“Okul bastılar”

Arifiye Ümit Erdal Endüstri Meslek Lisesi’nde kardeşinin başka bir öğrenci tarafından rahatsız edilmesine tepki gösteren R.Y., yanında arkadaşı S.S. ile tabancayla okul bastı.

YENİGÜN

“Esnafa müjde!”

Sakarya Büyükşehir Belediyesi yarın yapacağı meclis toplantısında esnafı sevindirecek karar alıyor. Yüksek olan reklam vergisi oranları aşağı çekilerek, esnaf nefes aldırılacak.

YENİHABER

Bu kentin bankasını herkes unuttu, çalışanları unutmadı

“Yüz yıllık vefa”

İlk Milli Banka olan, İslam-Türk Ticaret Bankası’nın 100’üncü yılında bankadan emekli olan personel, bankalarını ve kurucularını unutmadı.

YENİSAKARYA

“Toyota işçisine desteğe geldiler”

Ford Otosan fabrikasında çalışan Türk Metal Sendikası’na üye işçiler ilimize gelerek Toyota işçisine destek olmak için eylem yaptı. İşçiler, Toyota’da çalışanlara seslenerek, “Kendinizi haklarınızdan mahrum bırakmayın” dedi.

10.03.2013 – A.T.