Yerel Basında Bugün (09.09.2012)

Yerel Basında Bugün (09.09.2012)
09.09.2012
475
A+
A-

09.09.2012 Pazar günü yerel gazetelerde öne çıkan haberler.

ADAPAZARIAKŞAMHABERLERİ

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Adayı Koray Aydın, ‘siyaset çok acımasız ve ayak oyunları var’

“Aydın’a Sakarya’dan destek”

Milliyetçi Hareket Partisi’nin 4 Kasım 2012 tarihinde yapılacak olan büyük kongresinde ‘Sonradan değil şimdi’ sloganıyla genel başkan adayı olan MHP Trabzon Milletvekili ve Bayındırlık ve İskân eski Bakanlarından Koray Aydın, destek için geldiği Adapazarı’nda büyük destek gördü.

ADAPOSTASI

“Koray Aydın’a müthiş destek”

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan adayı ve Trabzon Milletvekili Koray Aydın, Sakarya’da gövde gösterisi yaptı. Partililer Aydın’ı adeta genel başkan gibi karşıladı.

BİZİMSAKARYA

“Bir komşu klasiği”

Her alanda lobisi ile Sakarya’dan kat ve kat üstün olan Kocaeli yine farkını gösterdi. Sakarya’nın da içinde bulunduğu beş ili temsil eden MARKA’nın genel sekreterliğine yine Kocaeli’li bir isim atandı.

SAKARYAHALK

MHP Genel Başkanlığına adaylığını açıklayan Koray Aydın Sakarya’da büyük ilgi gördü

“Genel Başkan gibi…”

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan adayı ve Trabzon Milletvekili Koray Aydın, Sakarya’da adeta gövde gösterisi yaptı. Sakaryalı MHP’liler Koray Aydın’a büyük ilgi gösterirken Aydın’ın adeta Genel Başkan gibi karşılanması ise dikkat çekti.

YENİGÜN

MHP İl Teşkilatı Koray Aydın için seferber oldu

“Genel Başkan gibi!”

MHP Genel Başkan adayı Trabzon Milletvekili, Bayındırlık ve İskan eski Bakanı Koray Aydın, yurt gezilerinin ilk durağı olan Sakarya’da İl Teşkilatı tarafından adeta Genel Başkan Gibi karşılandı.

YENİHABER

Sakarya ziyaretinde gövde gösterisi yaptı

“Koray Aydın’a açık destek”

MHP Genel Başkan Adayı ve Trabzon Milletvekili Koray Aydın’ın Sakarya ziyareti gövde gösterisine dönüştü. İl Başkanı Mehmet Erdoğan Aydın’ın genel başkanlığına açık destek verdi.

YENİSAKARYA

“Koray Aydın’a büyük moral”

MHP Genel Başkanlığı’na adaylığını açıklayan Trabzon Milletvekili Koray Aydın, Sakarya’da görkemli bir törenle karşılandı. Aydın, ‘MHP ve Türkiye’nin yeni vizyona ihtiyacı var’ dedi.

 
475 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.