Yerel Basında Bugün (09.07.2012)

Yerel Basında Bugün (09.07.2012)
09.07.2012
461
A+
A-

09.07.2012 Pazartesi günü yerel gazetelerde öne çıkan haberler.

ADAPAZARI

Prof. Gülen: Sakarya’daki depremle ilgili paniğe kapılmaya gerek yok

“Deprem korkusu hafifleten açıklama!”

Sakarya Üniversitesi (SAÜ ) Jeofizik Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Levent meydana gelen 4.0 büyüklüğündeki depremle ilgili olarak, paniğe kapılmaması gerektiğini söyledi.

ADAPOSTASI

“KPSS’de ‘iptal’ çağrısı”

Serdivan merkezli yaşanan 4.0 şiddetinde ki depremden sonra adaylardan çağrı geldi, ‘Sallana sallana KPSS olmaz. Psikoloji kalmadı. Cumartesi sabah oturumu iptal edilmeli’.

ANADOLU

“Lafta kalan denetim”

1 Temmuz’da yürürlüğe giren yeni gıda tebliğine göre, ekmek dolapları kaldırımdan kalkacaktı. Fırıncılar Odası ve Büyükşehir Belediyesi’nin tebliği uygulamadaki yavaşlığı nedeniyle kaldırımlarda eski usul ekmek satışı devam ediyor.

BİZİMSAKARYA

Gazetemiz kamuoyu adına Erkan Ayan’dan yanıt bekliyor

“MARKA’ya 6 soru”

MARKA’nın teşvik ve mali desteklerde Kocaeli’yi ihya ederken, Sakarya’yı görmezden gelmesine tepkiler devam ediyor. Bizim Sakarya olarak MARKA Genel Sekreteri Ayan’a can alıcı 6 soru yöneltiyoruz.

SAKARYAHALK

CHP İl Başkanı Ecevit Keleş’in suçladığı Ferizli Belediye Başkanı Ahmet Soğuk’tan cevap geldi

“Biliyorsan açıkla”

Ferizli Belediye Başkanı Ahmet Soğuk, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanı Ecevit Keleş’in kendisini suçladığı açıklamalarına cevap verdi.

YENİGÜN

Gümrük ve Ticaret Bakanı, esnafları rahatlatacak yeni kredileri açıkladı

“Esnafa kredi müjdesi”

Esnaf ve sanatkârlara, Halkbankası aracılığıyla kullandırılan kredilere yenilikler yapıldı. Böylelikle Sakaryalı esnaflar, üst limiti 100 bin liraya kadar çeşitli kredi çekebilecek, ama en az bir kişi istihdam etmek zorunda.

YENİHABER

Yastık arlındaki birikimlerinizi bankalara yatırmayın

“Altın’a dikkat”

Banka ve finans kuruluşlarının yastık altındaki altını toplamak için başlattığı kampanya vatandaşı ve ülke ekonomisini zarara uğratacak. Kuyumcular Derneği, ‘Altını bankaya yatırmayın elinizde tutun’ uyarısında bulundu.

YENİSAKARYA

“Devler Hendek’te”

Japonya’nın dev sanayi kuruluşlarının yöneticileri, her yıl farklı ülkede gerçekleştirdikleri geleneksel toplantıyı, bu yıl Hendek’te düzenleyecek.

09.07.2012 MA

 
461 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.