Yerel Basında Bugün (09.03.2012)

Yerel Basında Bugün (09.03.2012)
09.03.2012
748
A+
A-

09.03.2012 Cuma günü yerel gazetelerde öne çıkan haberler.

ADAPAZARI

“TKB’den çok anlamlı protesto!”

Türk Kadınlar Birliği Sakarya Şube Başkanı Tevhide Yağan 8 Mart Dünya Kadınlar günü nedeni ile Atatürk Anıtına çelenk bırakırken, şiddet görmüş bir kadını andıran makyajı ile tepkisini dile getirdi.

ADAPOSTASI

Alışveriş Merkezlerinin müşterileri de ciroları da hızla artıyor

“AVM çılgınlığı”

AVM’lerin müşteri sayısının ve cirosunun artması küçük esnaf ve sanatkârları öfkelendiriyor. Esnaf AVM’lerin haksız rekabet yaptığını, sıcak parayı il dışına çıkardığını ileri sürüyor.

ANADOLU

“Kadınlar gününü kutladı!”

Türk Kadınlar Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Tevhide Yağan ve dernek üyeleri ile birlikte her zaman olduğu gibi 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Kent Meydanı’nda bulunan Atatürk anıtına çelenk bıraktı.

SAKARYAHALK

“İnsanlık dramı”

Dünya Kadınlar Günü, tüm yurtta olduğu gibi, ilimizde de çeşitli etkinliklerle kutlandı. Ancak Akyazı ilçesinin Dokurcun Beldesi’nde yaşayan bir kadın var ki, sözcükler O’nun halini anlatmaya yetmedi.

YENİGÜN

İl Genel Meclisi, yeni cihaz alımı için harekete geçti

“Yoğun bakıma destek”

Sakarya’da yoğun bakım servislerinin yetersizliği nedeniyle hastalar, başka illere sevk edilirken, İl Genel Meclisi 2’si taşınabilir olmak üzere 9 ventilatör (solunum) cihazı alınması için karar aldı.

YENİHABER

Partilerde il başkanlığı için çetin mücadele

“Siyaset ısınıyor”

İl kongrelerine doğru siyasi partilerde kazan kaynıyor. AKP’ de muhalifler il başkan adayı ararken,  MHP’de Mehmet Erdoğan ve Kenan Çatalbaş isimleri konuşuluyor. CHP’de ise mevcut yönetime karşı kılıçlar çekildi.

YENİSAKARYA

“Kamacı’nın  inadı inat”

AK Parti Kurucular Kurulu Başkanı Cemal Kamacı partisine zarar verdiği iddialarıyla ilgili olarak, ‘Haksızlık karşısında susmam. Beton döktüğünü söyleyerek panolardan inmemek ayıptır. Toçoğlu’nun partiye verdiği zarar çok büyük’ dedi.

09/03/2012 MA


748 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.