Yerel Basında Bugün (08.10.2012)

Yerel Basında Bugün (08.10.2012)
08.10.2012
460
A+
A-

08.10.2012 Pazartesi günü yerel gazetelerde öne çıkan haberler.

ADAPAZARI

“Caminin yıkıldığını 13 yıl sonra anladılar”

Sapanca’da 1999 yılından beri denetlemediği tarihi caminin yerinde olmadığını görünce 13 yıl sonra sorumlular hakkında savcılığa suç duyurusunda bulundular.

ADAPAZARIAKŞAMHABERLERİ

Gelen zamlar işsizlik dar gelirli vatandaşı çöpten giyecek yiyecek toplamaya mahkûm ediyor

“Hayat pahalılığı manzarası”

İşsizlik ve ekonomik şartlar pahalılığı yükselttikçe vatandaşlar yaşam şartlarında zorluklarla mücadele vermek zorunda kalıyor.

ADAPOSTASI

“Bu nasıl iş?”

Taş ocağı isyanları ile gündeme gelen Yanık’ta ilginç olaylar oluyor. Depremde ağır hasar gören ve yerine yenisi yapılan cami hakkında 13 yıl sonra gelen inceleme kafaları karıştırdı.

BİZİMSAKARYA

“CHP çözüm arıyor”

CHP İl örgütü görevden alınıyor mu? Günlerdir bu gündemle meşgul olan CHP’de taze gelişmeler yaşandı. İl Örgütünün görevden el çekmesine sıcak bakmayan parti genel merkezinin ‘olağanüstü il kongresi’ formülü üzerinde durulduğu öğrenildi.

SAKARYAHALK

1999 yılından beri denetleme yapmayan Kocaeli Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu Sapanca’nın Yanık Köyündeki tarihi caminin yıkıldığını yeni öğrendi

“13 yıl sonra fark ettiler”

Kocaeli Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu (KTVK ), Sapanca ilçesinde 1999 yılından beri denetlemediği tarihi caminin yerinde olmadığını görünce 13 yıl sonra sorumlular hakkında savcılığa suç duyurusunda bulundu. Caminin tarihi eser olduğunu bilmediklerini kaydeden Yanık köylüler 13 yıldır bir kez bile denetlemeye gelmeyen kurul şimdi de camiyi yıkıp yerine yeni cami yapanların peşine düştü

YENİGÜN

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın 9 yıllık hayali gerçek oldu.

“Dev hastane heyecanı!”

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın , ‘Dev Şehir Hastaneleri’ Projesi kapsamında, İstanbul Bağcılarda Medipol Mega Hastanesi açıldı. Sırada 25 ayrı ilde bütün özel hastanelerin bir arada toplanacağı sağlık kompleksleri yapılacak.

YENİHABER

İdris Naim Şahin’in Büyükşehir adaylığını Üstün değerlendirdi:

“Ne alakası var!”

Milletvekili Ayhan Sefer Üstün, İçişleri Bakanı Şahin’in Büyük şehir Belediye başkan adaylığı için ‘Eşyanın tabiatına aykırı’ dedi.

YENİSAKARYA

“Dolu mağduru çiftçiye müjde”

Bakanlar Kurulu, daha önce belirlenen 60 ilin dışında afete maruz kalan çiftçilerin borçlarının ertelenmesine karar verdi.

08.10.2012 MA

 
460 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.