Yerel Basında Bugün (07.12.2012)

Yerel Basında Bugün (07.12.2012)
07.12.2012
1.132
A+
A-

07.12.2012 Cuma günü yerel gazetelerde öne çıkan haberler.

ADAPAZARIAKŞAMHABERLERİ

Erenler İlçesi’ne bağlı Bekirpaşa, Çaybaşı ve çevresinde bulunan yerleşim alanında vatandaşlar 10 gündür su sorunu yaşıyor.

“Çeşme suyu hasta etti”

Erenle ilçesine bağlı Bekirpaşa ve çevresinde çeşmelerden akan suyu içtikten sonra karın ağısı ve ishal şikayeti ile sağlık kuruluşlarına başvuruyorlar

ADAPOSTASI

“SGK’dan fakire konut projesi”

SGK il müdürü Canbasoğlu, belediyelerden aldıkları arsaları bedelsiz olarak TOKİ’ye gelir düzeyi düşük vatandaşlara daha uygun koşullar da ev yapılmasına öncülük edecek proje üzerine çalıştıklarını açıkladı

BİZİMSAKARYA

928 fezleke içinde Dişli ve Üstün’ün de birer dosyası bulunuyor.

“Fezleke sürprizi”

BDP’liler hakkındaki dokunulmazlık tartışmasının ardından önümüzdeki günlerde Meclis’ten konuyla ilgili kritik bir karar çıkacak

SAKARYAHALK

“Canımız kimlere emanet?”

Adapazarı’nda yolcu minibüslerinde şoförlük yapan 19 yaşındaki genç, 7 ayda bir ölümlü, 2 yaralamalı trafik kazasına karıştı. Ceza puanının dolması nedeniyle ehliyetine el konan sürücü,  2 kez de ehliyetsiz araç kullanırken yakalandı.

YENİGÜN

Karayollarında paralel olan ev ve işyerlerine doğalgaz verilemiyor

“Yer benim inadı”

İl genelinde doğalgazı yaygınlaştırmak için büyük çaba sarf edilirken, Karayolları Genel Müdürlüğü, karayollarına paralel durumdaki ev ve işyerlerine, doğalgaz götürülebilmesi için yapılacak kazıya izin vermediği için vatandaş mağdur oluyor.

YENİHABER

İş dünyası Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerine kilitlendi

“SATSO’da 5 isim”

İş dünyası kulislerinde, “SATSO Başkanı kim olacak? Sorusuna yanıt aranıyor. Mart ayında yapılacak olan seçim için 5 isim ön plana çıkıyor. Kulislerde gündemden düşmeyen isimler, başkan adaylığı için yeşil ışık yaktı.

YENİSAKARYA

“Sanayiden sitem var”

Makine İmalatçıları Birliği Başkanı Metin KAR,  “Tedavisi kolay hastalarız. Hizmeti denetleyip kalitesine bakıp öyle alıyoruz ama üniversiteden ne alabileceğimizi bilmiyoruz” dedi.

07/12/2012 A.T.


1.132 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.