Yerel Basında Bugün (07.10.2012)

07.10.2012

07.10.2012 Pazar günü yerel gazetelerde öne çıkan haberler.

ADAPAZARI

“Sakarya Nehri’nde büyük facia: 1 ölü!”

Geyve ilçesi Bağlarbaşı köyü yolu üzerinde Sakarya Nehri’ne uçan otomobilde bulunan gençlerden biri hayatını kaybetti, biri de yaralandı.

ADAPAZARIAKŞAMHABERLERİ

Okul Servis Minibüsleri Odası öğle okul çıkış saatinde yaşanan 40 dakikalık sorunu nasıl aşacaklarını tartıştılar

“Okul servislerinin saat sıkıntısı”

ADAPOSTASI

“Kadın dayanışması”

AK Parti MKYK Üyesi Çiğdem Erdoğan Atabek teşekkür ziyaretlerine Ferizli’den başladı. Atabek spekülasyonları engellemek için ziyaretin sebebini açıklamak zorunluluğu hissetti.

BİZİMSAKARYA

“Yok artık hocam!”

SAÜ Adli Tıp Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Hüdaverdi Küçüker, sigara içen bir kişinin cenaze namazının kılınmayacağı düşüncesinde olduğunu söyledi.

SAKARYAHALK

SEDAŞ’tan Fatura Ödeme Uyarısı ‘Ödeme Noktalarına Dikkat’

“Korsanlar sizi de çarpmasın!”

SEDAŞ İcra Bakanı Bekir Sami Güven, son günlerde yetkili olmayan kişilerce elektrik faturası tahsilatı yapıldığı uyarısında bulundu.

YENİGÜN

Kayıt dışılıkla mücadele için sayıları arttırıldı. İş yerleri mercek altında

“Müfettişler denetime çıktı”

Maliye Bakanlığı yapılan son vergi zamlarının bütçe açığını kapatamayacağı üzerine kayıt dışılıkla mücadele için vergi müfettişleri arttırıldı. Sakarya’da da görevlendirilen müfettişler firmaları ve işyerlerini yarından itibaren didik didik edecek.

YENİHABER

AKP Genel Merkezi oda başkanlarına ‘seçimde başarılı olacak’ isimleri sordu

“Alo! Adayını söyle”

Yerel seçimler öncesi nabız yoklayan AKP Genel Merkezi, oda başkanlarını arayıp kimlerin belediye başkanı olabileceğini sorarak 8 isim alıyor.

YENİSAKARYA

“Depo sayımı yakalattı”

Akyazı Kuzuluk’ta bir mobilya mağazası sahibiyle anlaşarak çalıştıkları fabrikayı soyduğu iddia edilen 5 işçi dün Adliye’ye sevk edildi. 5 ayrı yere baskın yapan Jandarma fabrikaya ait mobilyalara el koydu. Fabrikanın zararının 300 bin TL olduğu iddia edildi.