Yerel Basında Bugün (07.04.2012)

Yerel Basında Bugün (07.04.2012)
07.04.2012
479
A+
A-

07.04.2012 Cumartesi günü yerel gazetelerde öne çıkan haberler.

ADAPAZARI

“Aya: Haberler gerçek değil!”

APEK Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Aya, son zamanlarda Adapazarı Şeker Fabrikası ile ilgili basında çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığını belirtti.

 

ADAPOSTASI

Zeki Toçoğlu: “Yapılan işler adaletli ve halka dönük olmalıdır.”

“Oy kaygısıyla iş yapılmaz!”

Toçoğlu: “Bir siyasetçinin veya Belediye Başkanı doğru yaptığı işlerden dolayı oy kaybedeceğini düşünmeye başladığı an iş yapamaz hale gelir.” Dedi.

 

ANADOLU

Seçim çalışmaları sırasında Uzun Çarşı esnafına “Uzun Çarşı benim eserim olacak” sözünü veren Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’ na Uzun Çarşı esnafından çağrı:

“Seni bekliyoruz Başkan”

Sakarya’nın yıllardır en hareketli yerlerinde biri olan Uzun Çarşı şimdi adeta kan ağlıyor. Uzun yıllardan beri Sakarya halkına hizmet veren tarihi Uzun Çarşı eski günlerini arar hale geldi. Esnaf durumdan şikayetçi.

 

BİZİM SAKARYA

“Oy hesabı yok”

Geride kalan 3 yıllık görev süresini tamamlayan Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Bu zamana kadar önemli çalışmalara imza attık” derken, önündeki 2 yıl için ise oy kaygısı taşımadan hizmetlere devam edeceğinin altını çizdi.

 

SAKARYAHALK

“Kota sorununu kucağımızda bulduk.”

APEK Başkanı Ahmet Aya son haftalarda Şeker Fabrikası üzerinde bilip bilmeden herkesin yorum yaptığına dikkat çekerek, suskunluğunu bozdu ve “Kulaktan dolma bilgilerle konuşanlara riayet edilmemeli” dedi.

 

YENİGÜN

Deprem sonrasında alamadığı borçlar için yine icraya gitti.

“Vay borçlunun haline!”

SEDAŞ deprem sonrasında prefabrikelerde oturan ve bugüne kadar tahsil edemediği elektrik borçları için vatandaşları icraya vermeye başladı. Elektrik borcundan çok ortaya çıkan faiz kazığı, vatandaşın elini kolunu bağladı.

 

YENİHABER

Başkan Toçoğlu, şehirde yapılan çalışmaları değerlendirdi.

“İşler tıkırında”

3 yıllık görev süresi dolan Başkan Toçoğlu şimdiye kadar yapılan çalışmaları ve kalan iki yıldaki projelerini anlattı. “Her şey tıkırında gidiyor.” Diyen Toçoğlu, “Oy kaygısı bir belediye başkanını iş yapamaz hale getirir.” Dedi.

 

YENİSAKARYA

“Üç katta son nokta”

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu “Kat sorununu, imar planlarına altlık olacak sosyal donatı alanları konusu halledilmedikçe aşmak zor” dedi.

07/04/2012- Büşra Ergün


479 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.