Yerel Basında Bugün (06.12.2012)

06.12.2012

06.12.2012 Perşembe günü yerel gazetelerde öne çıkan haberler.

ADAPAZARI

“Boşanmak istemeyen koca köprüye çıktı!”

Eşinden boşanmak istemeyen Akyazılı Salih Y. intihar etmek için Sakarya Köprüsü’ne çıktı.

ADAPAZARIAKŞAMHABERLERİ

Yenikent bölgesinde Belediye’nin sağladığı ulaşım hizmetleri karşısında yaşanan aksaklıklara vatandaşlar tepkili

“Belediye’nin pahalı ulaşımına tepki”

ADAPOSTASI

“TÜVASAŞ’a büyük  yatırım”

Sakarya’nın en önemli üretici firmalarından olan Tüvasaş, Sakarya’da dev bir yatırıma hazırlanıyor. Sır gibi saklanan projenin önümüzdeki  ay Ulaştırma Bakanlığı tarafından açıklanması bekleniyor.

BİZİMSAKARYA

“Polis’ten temizlik”

Sakarya Polisi ve Jandarmasıyla son iki haftada 4 ayrı çeteyi çökertti. Bu çetelerin başı ve üyesi oldukları iddiasıyla hakim karşısına çıkarılan yaklaşık 60 kişiden 30’u tutuklanarak cezaevine gönderildi.

SAKARYAHALK

Örgüt lideri olduğu öne sürülen kişiden sahte istihbaratçı kimlikleri çıktı

“Sahte MİT’çiler gözaltına alındı”

Sakarya Emniyetinin son aylarda yaptığı başarılı operasyonlara bir yenisi daha eklendi. Kendilerini MİT personeli olarak tanıtan ve vatandaşlara tehditle çek, senet imzalattığı ve bu yolla tahsilatlar yaptığı ileri sürülen bir çete çökertildi.

YENİGÜN

Orta hasarlı binalar için, 31 Aralık’a kadar başvuru yapmak şart

“Son şans deneniyor!”

Sakarya’da deprem sonrası orta hasarlı olduğu tespit edilen ve bugüne kadar yıkılmayan 580 bina sahibinden 162’si, Sakarya Üniversitesi’ne inceleme yapılması için başvuru yaptı.

YENİHABER

Yanık Köyü’ndeki Taşocağı Sapanca Gölü’nü bitirecek.

“ Korkunç rapor”

İÜ Su Ürünleri Fakültesi’nin hazırladığı raporda taşocağının Sapanca Gölü’ndeki canlı yaşamına büyük tehlike vereceği ve ocağın ilgili mevzuata aykırı olduğu belirtildi.

YENİSAKARYA

“Kız öğrenciye yurt müjdesi”

Erkek öğrenci Yurdu’nun açılmasıyla Kampüs yolu üzerindeki yurtta bin kişilik yer açıldı. Yurt yetkilileri, kız öğrencileri kayıt yapmaya çağırıyor

06.12.2012 EK