Yerel Basında Bugün (06.06.2012)

Yerel Basında Bugün (06.06.2012)
06.06.2012
419
A+
A-

06.06.2012 Çarşamba günü yerel gazetelerde öne çıkan haberler.

ADAPAZARI

İzmir’de domuz, Sakarya ve Afyon’da at ile eşek eti kullanıldığı ortaya çıktı

“Sucuk diye at ve eşek eti yedirmişler”

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı yaptığı denetimlerde tespit ettiği bazı markaların ürünlerinde hileler tespit etti. Bakanlık sitesinde bu firmalar ve yapılanlar duyuruldu. Erenler İlçesi’nden bir firmadan bakanlığın internet sitesinde imal ettiği sucuklarda at ve eşek ettiği kullanıldığı için ifşa edildi.

ADAPOSTASI

Şehrimizin en büyük sanayi kuruluşu olan Toyota Fabrikası kapılarını Sakarya basınına açtı

Toyota basını ağırladı”

Toyota Finans ve İdari İşler Direktörü Erdoğan Şahin, basın mensuplarına fabrikayı gezdirerek ibadet özgürlüğünden, sosyal aktivite rahatlığına kadar her konuda bilgi verdi.

ANADOLU

“AK Parti’de Genel Başkanlı kongre”

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımı ile 15 Haziran’da yapılacak olan Ak Parti İl Kongresine tek aday olan Recep Uncuoğlu’nun listesinde önemli isimler yer bulacak.

BİZİMSAKARYA

Şeker fabrikasının hisselerinin satışı için yönetimin yetki isteyeceği genel kurul kritik bir oylama yapacak

“Genel kurul bilmecesi!”

11 Haziran 2012 tarihinde yapılacağı resmi ilanla duyurulan Adapazarı Pancar Ekicileri Kooperatifi Olağanüstü Genel Kurulu’nun gerçekleşip gerçekleşmeyeceği bilmeceye dönüştü.

SAKARYAHALK

Vali Mustafa Büyük 14 yaşında ki kıza cinsel istismarda bulunulması olayını değerlendirdi

“Çok vahim…”

Vali Mustafa Büyük, lise öğrencisine cinsel istismar operasyonunda ismi geçen iki emniyet şube müdürü E. T. ve N. Ş.’nin müdürlükten uzaklaştırıldığını açıkladı. Vali Büyük , ‘Emniyet Görevlilerinin iddiaların içinde bulunması daha da vahim’ derken, olayın sadece emniyet açısından değil sosyal ve ahlaki açıdan da toplumun her yönünü ilgilendirdiğini söyledi.

YENİGÜN

AK Parti Kongresi için 15 Haziran’da ilimize gelecek

“Başbakan hazırlığı!”

Başbakan Erdoğan’ın, partisinin kongresi için geleceği ilimizde, geçeceği güzergâhlar üzerindeki çalışmalar hızlandırıldı. Bu kapsamda yeni hastane yolu üzerindeki prefabrike eczaneler için de alınan yıkım kararı uygulamaya alındı.

YENİHABER

Namazın yasak olduğu iddiası çalışanları ve yönetimi tedirgin etti

“Toyota’dan tepki”

Toyota ‘ da namaz kılınmasına izin verilmediği ve çalışanların iş hastalıkları nedeniyle işine son verildiği iddiaları fabrika yönetiminin tepkisine neden oldu. İddiaların asılsız olduğu belirtildi.

YENİSAKARYA

“Otomotivde büyük hedef”

SATSO Başkanı Mahmut Kösemusul , ‘Sakarya için dev bir otomotiv üssü vizyonu çiziyoruz, inanıyoruz ki otomotiv şehri Sakarya ile kapılarımızı dünyaya açacağız’ diye konuştu.

06.06.2012 MA

 
419 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.