Yerel Basında Bugün (05 Ekim 2011)

Yerel Basında Bugün (05 Ekim 2011)
05.10.2011
487
A+
A-

 

05 Ekim 2011 Çarşambaı günü yerel gazetelerde öne çıkan haberler.

ADAPAZARI

Yerli otomobil için uçakta Başbakan ile görüşen Kösemsul, moral buldu.

“Yerli otomobil için çalıştay kararı”

Güney Afrika’ ya giden heyette bulunan SATSO Başkanı Mahmut Kösemsul, Başbakan Erdoğan ile yerli otomobil üssü için Sakarya’ nın artılarını anlattı. Başbakan, ‘Sakarya’yı firmalara tanıtalım.” Dedi.

ADAPSOTASI

“Türkiye SRT’ yi konuştu”

SRT’ de canlı olarak yayınlanan Sporyum programına katılan Sakaryaspor’un Teknik Direktörü Şaban Yıldırım yönetim tarafından görevinden alındı. Yıldırım’ın canlı yayında görevden alınması ulusal basın ve haber sitelerinde de geniş yer buldu.

ANADOLU

İstanbul’a hayat verecek büyük proje yarılandı!

“Metropolün suyu Sakarya’dan”

Türkiye’ nin en çok nüfusa sahip metropol kenti İstanbul’un su sorununu çözecek Melen Suyu Projesi yapımı su borularının geçtiği Kocaali,Karasu ve Kaynarca’ da sürüyor.

BİZİMSAKARYA

Sadece 600 dönümdeki 45 Milyon liralık kum iştah kabartıyor.

“TİGEM’ de hesap başka”

TİGEM yeni bir ihaleyle kiraya verilecek. Sakarya Ortak Girişimi haricindeki birçok firma, tarım ve hayvancılık için değil, hazine değerindeki kum için ihaleye gireceği konuşuluyor.

SAKARYAHALK

“AK Parti ve CHP Sakarya için elele”

AK Parti ve ana muhalefet partisi CHP’yi ziyaret etti. İl Başkanları, siyaset bir yana Sakarya için çalışılması gerektiğine vurgu yaptı.

YENİGÜN

Orta hasarlı binalar ile ilgili başlatılan proje genişletiliyor.

“Çok katlılar göz altında”

Sakarya Valiliği orta hasarlı binalar için düşünülen Kentsel Dönüşüm Projesi’ nin kapsamını, tüm çok katlı binaları içine alacak şekilde genişletiyor.

YENİHABER

“Buluştular”

CHP Milletvekili Engin Özkoç’ un ilk seçildiğinde ziyaret ettiği AKP İl Yönetim Kurulu iadei ziyarette bulundu. Ziyaret sırasında iki parti yöneticiler Sakarya’ nın sorunları için işbirliği kararı aldı.

YENİSAKARYA

“Kara liste isyanı”

SESOB Başkanı Alişan CHP’lilerin ziyaretinde, özel bankalardan af istediklerini belirteterek, ‘Hükümetin affettiği esnaf, kırmızı kaleme takılıyor. Bankalara yaptırım uygulansın.’ Dedi.

 

 
487 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.