Yerel Basında Bugün (04.07.2012)

Yerel Basında Bugün (04.07.2012)
04.07.2012
483
A+
A-

04.07.2012 Çarşamba günü yerel gazetelerde öne çıkan haberler.

ADAPAZARI

“Toçoğlu: Kentsel dönüşüm Afet Yasası’na göre yapılacak”

İnternette yayınlanan ortak canlı yayına katılan Büyükşehir Belediye Başkanı Toçoğlu, orta hasarlı binalar ve ulaşım konusunda önemli açıklamalarda bulundu.

ADAPOSTASI

17 Ağustos’ta hastane tamam

“Sürpriz sıkıntı yarattı!”

İl Sağlık Müdürü Uz. Dr. Murat Alemdar, 400 Yataklı Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin 17 Ağustos’ta hizmete sunulacağını belirtirken, e-reçete sisteminde ki sıkıntıya da değindi.

ANADOLU

“Sakarya’nın ihracatı arttı”

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) verilerine göre, Sakarya’nın Haziran ayı ihracatı, yüzde 27 oranında artış gösterdi.

BİZİMSAKARYA

Toçoglu: Kentsel dönüşümde 466 konut yapılacak

“Afet Yasası baz alınacak”

Başkan Toçoğlu, Kentsel Dönüşüm yasası kapsamında evleri yıkılan orta hasarlı bina sahiplerine TOKİ işbirliğiyle uygun fiyata konut yapılacağını belirtirken, Kentsel Dönüşüm çalışmalarını yürütürken Afet Yasası göz önünde bulundurarak hareket edeceklerini söyledi.

SAKARYAHALK

“Şehrin havası değişiyor”

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Karaağaç esnafı ile kahvaltıda bir araya geldi. Daha önce yapılan görüşmelerde esnafın taleplerini dikkate alarak yeni düzenlemeleri hayata geçirdikleri kaydeden Başkan Toçoğlu, ‘Yeni yaptığımız düzenlemelerle şehrimizin havası değişiyor, esnafımızın önü açılıyor. Allah esnafımıza hayırlı işler versin. Esnafımızın yüzü gülerse şehrimizin yüzü güler’ dedi.

YENİGÜN

İmkân var. Ancak iki yıldır sivrisinek ve haşarat ilaçlaması yapılmıyor

“İhmalin de böylesi!”

Vatandaşlar, Adapazarı Belediyesi’nde ilaç ve ekipman olduğu halde ilaçlama yapılmamasını büyük bir ihmal olarak yorumluyorlar.

YENİHABER

Alemdar: Şehirdeki gelişmişlik tatmin etmeyince başka illere gidiyorlar

“Doktorlar kaçıyor!”

İl Sağlık Müdürü Murat Alemdar, çoğu hekimin beklentileri karşılanmayınca gelişmiş şehirleri tercih edip ilimizden ayrıldığını söyledi. Alemdar, ‘Giden hekim sayısı gelen hekim sayısından fazla’ dedi.

YENİSAKARYA

“Güzergâh 3 yıl sonra”

Kuzey Marmara Otoyolu’nun Sakarya kesimindeki bağlantı yolunun 3 yıl içinde netlik kazanacağı, yeni güzergâhın demiryolu ve limanın tamamlanmasından sonra belirleneceği belirtildi.

04.07.2012 MA

 
483 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.